Pijamaua, deliciu al simțurilor cu un cod reducere answear

Indiferent de starea civilă, de vârstă sau de sex, pijamaua e un partener de cursa lungă și de aceea alegerea uneia potrivite trebuie făcută cu atenție! Noaptea vrem confort ca săobținem doză de odihnă necesară pentru a ne menține pe linia de plutire în timpul zilei. Unele materiale sunt mai confortabile așa că facem un bilanț al lor, apoi vă invităm să consultați modelele variate de pe site că nu cumva să irosiți codul de reducere answear!

Pijamaua de mătase

De multe ori mult mai scump decât „concurenții”săi, mătasea este cel mai luxos material pentru îmbrăcăminte de noapte. Foarte moale și deosebit de plăcut pe piele, are capacitatea de a fi un material termoreglator. În mod clar, vara, pijamalele din mătase vor fi răcoroase, iar invers, iarnă, vor ține de cald. Cu toate acestea, mătasea are dezavantajul de a fi mult mai fragilă decât alte materiale, astfel încât o îmbrăcăminte de noapte din mătase se va deteriora mult mai repede după mai multe spălări. Din acest motiv, mătasea poate fi naturală sau sintetică pentru a-și depăși problema de rezistență, păstrându-și în același timp aspectul satinat.

Poliesterul

Este unul dintre cele mai comune materiale din lume folosite pentru îmbrăcăminte. Dar nu va fi întotdeauna cea mai bună alegere! Are avantajul de a fi ieftin și deseori acest material va fi ales pentru a da un aspect satinat pijamalei. Cu toate acestea, în acest material foarte rezistent, pielea nu va respiră și este foarte probabil să transpiri ușor în el, mai ales în pantaloni. Alegerea acestui material pentru pijamale aerisite de vară poate fi, prin urmare, un compromis foarte bun. În apărarea lui, trebuie spus că poliesterul este foarte rezistent și, prin urmare, poate fi spălat mai des.

Flanelul

Flanelul, de multe ori dintr-o țesătură de lână, conferă hainelor un aspect destul de scump. Pijamaua moale, suplă și discretă, din flanelă, este caldă și va fi materialul ideal pentru a petrece serile de iarnă sub plapumă. În funcție de fire și țesături, flanelă poate da senzația că e de pluș. În ciuda acestui lucru, este de fapt destul de respirabilă în comparație cu alte materiale.

Lâna

Lâna este uneori asociată cu flanela, dar trebuie diferențiate. Pijamalele din lână sunt,din păcate, prea călduroase și pot face corpul să transpire. Cu toate acestea, ele sunt foarte moi și foarte populare pentru a sta prin acasă într-un costum de pijama, de exemplu.

Bumbacul

Bumbacul este în general cel mai popular material pentru pijamale. Se presupune că oferă cel mai bun compromis și se va adapta la multe situații. Foarte bun pentru piele, bumbacul este un material moale și confortabil, care îl face foarte plăcut de purtat. Alegerea pijamalelor 100% din bumbac va fi rareori o alegere proastă, dar prețul poate uneori să fie o surpriză. Va fi mai puțin costisitor atunci când este combinat cu un material mai puțin costisitor în compoziția sa, dar atunci veți pierde din confort!

Găsește o gamă variată de pijamale din materialele enumerate mai sus în magazinul online, fiind posibilă și beneficierea de un cod reducere answear.