Cele mai bune hoteluri pentru familii care isi doresc o cazare la Baile Olanesti

cazare Baile Olanesti

Statiunea Baile Olanesti este una dintre cele mai vestite din tara. Renumele sau e legat atat de tratamentele balneoclimaterice care se pot efectua aici, cat si de frumusetea nealterata a locurilor. Statiunea este situata pe Valea Oltului, la o altitudine de 450 metri. Pe langa efectele terapeutice ale apelor sale minerale, zona este o adevarata sursa de sanatate datorita aerului proaspat si bogat ionizat.

Cu mic, cu mare

O cazare la Baile Olanesti poate satisface atat dorinta de relaxare si de refacere, cat si nevoia celor mici de a se desfasura si de a-si consuma energia in aer liber. Fara indoiala ca atat adultii, cat si copiii vor gasi multe beneficii asociate cu o cazare Baile Olanesti. Oferta este diversa, iar prin intermediul agentiei Christian Tour vei gasi cea mai buna varianta. Iata cateva recomandari de hoteluri care sunt potrivite unui sejur in familie.

Hotel Parang

Hotelul este situat in centrul statiunii si are o capacitate de cazare de 732 de camere. Oaspetii isi pot lasa masina in parcarea hotelului, fara sa plateasca taxa. Chiar si in conditiile improbabile in care cele 40 de locuri disponibile sunt complet ocupate, Primaria orasului are amenjata o parcare cu plata cu o capacitate de 200 de locuri, la doar 50 metri de hotel. Camerele sunt spatioase, au mobilier nou, iar standardele de igiena sunt respectate cu rigurozitate.

Intreaga familie va avea optiunea de a lua masa intr-unul dintre cele doua restaurante ale hotelului. Acesta vine in intampinarea celor cu afectiuni si ofera posibilitatea meselor dietetice in cadrul restaurantului cu specific: Restaurant Parang Dietetic. Aici oaspetii pot servi mesele conform prescriptiilor medicale. In cadrul celui de-al doilea restaurant, Parang Clasic, se serveste mancare in regim “card valoric”.

Hotelul asigura buna dispozitie pentru intreaga familie printr-un program muzical, oferit de catre formatia casei, dupa ora 19.00. De asemenea, parintii pot beneficia de tratamentele puse la dispozitie in cadrul bazei de wellness, in timp ce copiii se pot juca in spatiile speciale pentru ei.

cazare baile olanesti
cazare baile olanesti

Hotel President

Daca iti cauti o cazare la Baile Olanesti, nu ezita sa te uiti pe oferta agentiei Christian Tour referitoare la Hotelul President. Acesta se doreste a fi lider intre hotelurile din statiune, fiind pregatit de a satisface cele mai exigente solicitari. Locatia ofera echilibrul perfect intre recreere si tratament. Familia ta va fi incantata de conditiile oferite, iar tu vei putea beneficia atat de facilitatile oferite de centrul SPA, cat si de baza de tratament.

Hotel Tisa

Pentru oricine isi cauta o cazare la Baile Olanesti, hotelul Tisa reprezinta o alegere inspirata. Situat intr-o zona plina de verdeata, avand camere spatioase si decorate cu foarte mult bun gust, locatia este potrivita atat pentru familii, cat si pentru cupluri. Oaspetii beneficiaza de o serie de facilitati puse la dispozitia lor. Astfel, te poti bucura de terapii de relaxare in cadrul centrului de SPA, poti face tratamente curative in cadrul bazei de tratament sau poti face kinetoterapie. Lasa-te pe mana expertilor si regaseste-ti starea de bine. In plus, personalul calificat al hotelului organizeaza excursii cu cei mici pana la schitul Bradul si Frasinei.

Atunci cand cauti o cazare Baile Olanesti, trebuie sa iei in considerare nevoile intregii familii si sa alegi cea mai buna oferta. Nu ezita sa apelezi la serviciile de incredere oferite de agentia Christian Tour!