Obtine atestatul simplu si usor cu ajutorul unor cursuri de engleza Cambridge

cursuri engleza cambridge

Examenul Cambridge este o certificare internationala recunoscuta pentru abilitatile lingvistice in limba engleza. Daca iti doresti sa obtii atestatul si te intrebi cum poti face acest lucru intr-un mod simplu si eficient, atunci poti apela cu incredere la cursuri de pregatire pentru examene Cambridge.

Atestatul Cambridge este o certificare recunoscuta la nivel global, care atesta abilitatile tale in limba engleza. Acesta iti poate oferi o multime de oportunitati profesionale in domenii precum educatie, cariera si calatorii internationale. Totodata, dezvoltarea abilitatii de a comunica in a doua cea mai vorbita limba din lume te va ajuta sa depasesti barierele lingvistice si sa relationezi cu persoane din toate colturile lumii, atat in interes profesional, cat si personal.

Exista mai multe tipuri de atestate Cambridge, precum:

  • FCE (First Certificate in English);

  • CAE (Certificate in Advanced English);

  • CPE (Certificate of Proficiency in English).

Fiecare dintre acestea masoara nivelul de competenta lingvistica in functie de complexitate. Obtinerea atestatului de limba engleza Cambridge este utila inca de la varste fragede. In scoala, detinerea acestui certificat te poate ajuta sa iti echivalezi o serie de examene, precum:

  • clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers);

  • clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET);

  • Bacalaureat (PET, FCE, CAE).

De ce ai nevoie de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, in cadrul Centrului de limba engleza flyingcolours.ro?

Un prim motiv il reprezinta structura examenului Cambridge. Acest examen are mai multe sectiuni si anume: citire, scriere, ascultare si vorbire. Pentru a obtine atestatul, trebuie sa treci cu succes de fiecare nivel. Cursurile de pregatire te ajuta sa te familiarizezi cu structura examenului si sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru a obtine rezultate bune la fiecare sectiune.

Profesorii din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours care tin aceste cursuri de pregatire pentru examene Cambridge sunt specializati in instruirea studentilor pentru acest tip de evaluare. Ei cunosc structura si cerintele examenului in detaliu si iti pot oferi sfaturi si resurse relevante pentru fiecare sectiune. Primul Centru cu promovare 100% la examenele Cambridge functioneaza dupa un sistem de predare si evaluare riguros, dezvoltat de universitatea cu acelasi nume.

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Conform evaluarii realizate de platforma Cambridge in primul an de activitate, rezultatele copiilor, pregatiti in cadrul Centrului de limba engleza, au fost mai mari comparativ cu ale celorlalti elevi, la nivel global. De asemenea, media obtinuta la examen de copiii pregatiti de profesorii Centrului a fost peste media luata la examenele la nivel international.

Un alt argument pentru a alege sa te inscrii la aceste cursuri il reprezinta disciplina din cadrul orelor si mentinerea motivatiei. Acestea iti ofera un program regulat de studiu si interactiune cu alti studenti care impartasesc aceleasi interese ca si ale tale.

Aceste cursuri de pregatire pentru examene Cambridge au loc in grupuri de 8-10 elevi (suficient de multi incat orele sa se desfasoare interactiv, dar suficient de putini incat sa poata participa cu totii activ). Grupele de studiu se formeaza in functie de doua criterii: varsta participantilor si nivelul acestora de limba engleza.

Un alt atu al acestor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge il reprezinta faptul ca ai posibilitatea de a alege intre participare online si cursuri offline, in functie de preferintele tale. Cursurile online pot fi mai flexibile, in timp ce cursurile offline pot oferi o interactiune mai directa cu profesorii.