Modele de dulap metalic adaptate perfect nevoilor tale

dulap metalic

Un dulap metalic a devenit o prezenta obisnuita in tot mai multe locuri, datorita versatilitatii deosebite a acestui obiect de mobilier. Pe langa calitatile care tin de robustete si de rezistenta deosebita in timp, se remarca si faptul ca exista modele concepute special pentru anumite trebuinte.

Mai precis, poti cumpara un produs special pentru depozitarea medicamentelor sau a unor substante periculoase, dar si unul conceput inca din fabrica pentru a depozita harti si desene, obiecte de curatenie sau scule si unelte.

Dulap metalic cu rafturi pentru substante toxice

Un produs ideal pentru depozitarea substantelor periculoase este cel prevazut cu 4 rafturi cu protectie si pereti laterali din tabla de calitatea I, rezistenta la acid. Usile sunt prevazute cu perforatii pentru aerisire si cu incuietoare de siguranta cu inchidere in trei puncte, dotata cu doua chei.

Disponibil in oferta www.viamond.ro, corpul are culoarea gri deschis, iar usa este de culoare galbena. Dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 930 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.950 de milimetri.

Dulap metalic pentru materiale de curatenie

O astfel de piesa de mobilier se remarca prin prezenta unui spatiu special pentru depozitarea maturii, a mopului si a unei galeti. Usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire in partea inferioara, iar atat usa, cat si partile laterale au si nervuri, pentru o rezistenta sporita.

Fiecare dintre cele trei polite poate sustine o greutate maxima de 40 de kilograme. Picioarele de 12 centimetri lungime permit curatarea usoara a spatiului de dedesubt, evitandu-se astfel acumularea umezelii si aparitia ruginii.

Dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 600 de milimetri, adancime de 400 de milimetri si inaltime de 1.920 de milimetri.

Dulap metalic pentru scule si unelte

Atat mesterii de profesie, cat si toti cei care fac mici reparatii pe langa casa apreciaza numeroasele avantaje pe care le ofera folosirea unui astfel de obiect de mobilier. Atat interiorul, cat si usile sunt prevazute cu perete perforat. Exista patru sertare reglabile, cu o capacitate portanta de 35 de kilograme fiecare. In plus, este dotat si cu 3 rafturi care se pot regla pe inaltime la interval de 50 de milimetri si care au o capacitate portanta de 80 de kilograme pe raft.

Structura stabila este sudata din tabla de otel de calitatea I, cu grosimea de 0,7 milimetri, iar usile sunt intarite suplimentar. Latimea este de 1.000 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri si inaltimea de 1.900 de milimetri.

Dulap metalic pentru desene si harti

Produsul este dotat cu nu mai putin de 10 sertare suprapuse, fiecare dintre ele avand urmatoarele dimensiuni: latime de 934 de milimetri, adancime de 702 milimetri si inaltime de 50 de milimetri. Ele pot sa depoziteze harti, schite, desene sau planuri realizate pe hartie, carton ori alte materiale asemanatoare.

Sertarele sunt prevazute cu doua manere fiecare si au o capacitate portanta de cate 35 de kilograme. Pot fi extrase pana la 75%. Incuietoarea de siguranta centralizata este prevazuta cu doua chei. Dimensiunile totale ale dulapului sunt de 1.000 de metri latime, 730 de metri adancime si 795 de metri inaltime.

Oricare ar fi nevoile tale, vei gasi un dulap metalic care sa iti ofere toate dotarile si facilitatile necesare. Apoi, odata cumparat, vei beneficia de o excelenta capacitate de organizare si de o rezistenta deosebita, care iti va permite sa il folosesti timp indelungat!