Dulce abandon, Maya Banks

”Câteodată realitatea depășește cele mai nebunești închipuiri.”
A trecut ceva vreme de la ultima recomandare literară. Dar revin, în aceeași notă, cu o altă carte erotică. Dulce Abandon este o carte foarte, foarte curajoasă care descrie unele dintre cele mai nebunești fantezii.
Personajul principal feminin este reprezentat de o femeie independentă, care-și administrează propria afacere. Firma acesteia se ocupă cu îndeplinirea dorințelor, fanteziilor ( nu neaparat de natură sexuală) oricui era dispus să plătească pentru asta. Cu toate că, Serena (căci așa se numește personajul principal feminin) îndeplinea orice dorință a clienților săi, niciodată nu avusese curaj să-și îndeplinească propria fantezie, cea de a fi sclava sexuală a unui bărbat potent.
Vrând doar să experiementeze acest lucru, își face curaj în cele din urmă și apelează la serviciile unui sex-club exclusivist. Intriga o constituie chiar personajul principal masculin care era deținea acel club.
Deși Serena voia ca Damon (patronul sex-clubului exclusivist) să-i găsească o persoană potrivită pentru ruga sa, lucrurile iau o altă turnură. Damon este intrigat de persoana Serenei, astfel el decide ca tocmai el să fie persoană responsabilă de satisfacerea fanteziei Serenei.
Iar de aici și până la nebunie curată, n-a fost decât o pereche de cătușe. Astfel, Serena are ocazia ca, timp de o săptămână, să ducă o viață total diferită de existența ei până atunci. Damon, însă nu intenționează să-i redea libertatea, căci Serena este femeia ideală pentru el.
Ce se întâmplă și modul în care se întâmplă veți descoperi în paginile scrise de Maya Banks. Dacă v-am făcut curioși, o găsiți chiar și online. Lectură plăcută!