Direct din grădină la tine pe masă!

Advertoriale & Stuff 11 Jul 14
Cu toții știm importanța aportului de legume și fructe în alimentația noastră zilnică, însă câți dintre voi v-ați întrebat dacă legumele cumpărate sunt chiar sănătoase? Ei bine, eu sunt una dintre fericitele copilițe care a fost crescută de bunicii de la țară și care știe ce înseamnă gustul unei legume crescute în propria-i curte.
Cu toate acestea, mutatul în București acum cinci ani m-a obligat să renunț la consumul legumelor din propria curte și achiziționarea lor din supermarket, aprozare de cartier și piețe sectoriale.
În ultima vreme, am devenit tot mai pretențioasă cu produsele pe care le consum deoarece nutriția a devenit un aspect important și deloc de neglijat după ce am acuzat câteva probleme digestive. În căutarea mea de produse sănătoase am descoperit site-ul www.legumeproaspeteacasa.com de unde te poți bucura de legume și produse alimentare sănătoase, cu gustul de altă dată.
M-am bucurat să descopăr că ideea cultivării legumelor nu a pornit dintr-o dorință de a avea o afacere ci pentru a satisface nevoia lor de consum de legume și dorința de a-și hrăni copiii cu legume cât mai sănătoase. În acest scop, fermierii nu grăbesc procesul de coacere a legumelor, precum prea bine știm că o fac foarte mulți producători, și folosesc îngrășământ natural, gunoiul de grajd provenind de la animale, așa cum obișnuiau și bunicii noștri.
Cât despre prețuri, nimic nu trădează atenția deosebită acordată acestor legume. Prețul este unul accesibil și nu diferă deloc cu prețurile pe care le practică lanțurile mari de magazine.
Așadar, dacă și ție îți pasă ce ajunge în stomacul copilului tău, asigură-te că-i oferi tot ce este mai bun și mai sănătos.