3 locuri in care nu te-ai fi gandit ca un vestiar metalic poate fi util

Mobilierul metalic are un succes urias in foarte multe medii de activitate. De la gradinite pana la centre medicale, un vestiar metalic isi indeplineste perfect rolul. Structura robusta si rezistenta permit utilizarea acestuia pe o perioada indelungata, fara interventii. Compartimentarea si dotarile sunt practice si eficiente, venind in ajutorul celor care trebuie sa isi schimbe hainele la locul de munca sau au nevoie de un spatiu sigur pentru depozitarea obiectelor personale.

Odata cu obligativitatea respectarii standardelor de calitate, organizarea muncii si a spatiului in care personalul isi desfasoara activitatea a devenit pilonul principal al fiecarei institutii. Investitiile in piesele de mobilier profesionale, care ofera siguranta si o intrebuintare optima a spatiilor, au crescut considerabil in ultimii zece ani. La acest rezultat au contribuit si aspectul modern, culorile in care sunt disponibile si dimensiunile foarte variate.

vestiar metalic

Cu usi normale sau cu usi Z, compacte, cusetate, compartimentate sau dotate la cerere si cu bancuta metalica, vestiarele din metal s-au impus rapid pe piata. Iata 3 locuri unde nu te-ai fi gandit ca un vestiar metalic de la www.officeclass.ro poate fi util!

Santiere de constructii si ateliere mecanice

Organizarea de santier include si amenajarea spatiilor destinate personalului angajat, cazarea muncitorilor si asigurarea confortului de care acestia au nevoie. Vestiarele ar trebui sa fie nelipsite din planul de organizare, cu atat mai mult cu cat conditiile de munca sunt dintre cele mai dificile. Echipamentele de protectie, imbracamintea uzuala, incaltamintea, casca, manusile sau obiectele de uz personal isi vor gasi locul perfect intr-un mobilier metalic.

Constructia solida si vopseaua ignifuga cu care este acoperit un vestiar metalic asigura o rezistenta ridicata, potrivita acestui mediu de lucru. Peretele despartitor vertical si politele interioare sunt ideale pentru separarea hainelor de strada de cele utilizate la munca si pentru depozitarea incaltamintei. Fantele de pe usi permit aerisirea interiorului, impiedicand stagnarea mirosurilor neplacute. Fiecare corp de vestiar este dotat cu cheie, astfel incat lucrurile personale vor fi mereu in siguranta.

Restaurante si unitati de catering

Mediile de lucru care presupun prepararea mai multor sortimente de mancare au clar nevoie de achizitionarea unui vestiar metalic, bine compartimentat si aerisit. Bucatarii si personalul de servire sunt obligati sa isi schimbe hainele civile cu uniformele sau imbracamintea specifica unitatii respective. Indiferent ca este vorba de un restaurant, fast food, patiserie, cofetarie sau cafenea, acestea trebuie sa respecte cu strictete conditiile de igiena si siguranta pentru sanatate impuse de lege. Utilizarea vestiarelor este o solutie excelenta in aceste medii de activitate, oferind posibilitatea depozitarii hainelor, uniformelor si obiectelor personale in cele mai bune conditii.

Institutii de invatamant superior

Studentii, doctoranzii, laborantii si profesorii au, cu siguranta, nevoie de un vestiar, mai ales cand este vorba de Universitatea Tehnica sau cea de Medicina si Farmacie. Laboratoarele si seminariile incluse in programa de invatamant implica, deseori, utilizarea halatelor, a manusilor chirurgicale, a papucilor de schimb si a diferitor echipamente specifice. Prezenta unui vestiar ar facilita depozitarea si schimbarea hainelor in conditii moderne si civilizate.

De asemenea, depozitarea materialelor didactice pe raftul unui vestiar ar usura mult deplasarea studentilor intre salile de curs sau intre institutiile de care apartin. Hartile si plansele vor putea fi depozitate corect, fara a se boti sau deteriora.

Investeste intr-un vestiar metalic si asigura un mediu de lucru sau de invatamant civilizat, modern si sigur pentru utilizatori. Garantat achizitia va fi foarte apreciata de toti cei implicati.