Motivele pentru care un grill de top nu poate lipsi din bucatariile profesionale!

bucatarii profesionale

Daca sunteti sau doriti sa deveniti patronul ori administratorul unui restaurant, nu trebuie sa stati prea mult pe ganduri, atunci cand vine vorba de specificul acestuia. Indiferent cat de la moda s-ar crede adeptii dietelor vegetariene sau vegane, romanii prefera, intr-o proportie covarsitoare, carnea!

Cele mai recente studii, publicate in toamna 2021, arata ca peste 90% dintre locuitorii Romaniei integreaza carnea si preparatele din carne in meniul lor zilnic si saptamanal. O consuma fie la pranz, fie seara, iar aproximativ 25% o prefera pregatita la gratar. Tradus in cifre concrete, acest procent se refera la cateva milioane de oameni, potentiali clienti ai unor restaurante sau orice fel de unitati de alimentatie publica.

Este, deci, evident de ce, pentru dotarea unei bucatarii profesionale, este absolut necesar sa investiti intr-un grill de top de la Fresco Expert, cu ajutorul caruia sa serviti cele mai bune preparate din porc, vita sau pasare.

Cum alegeti cele mai bune modele de grill?

Compania Fresco Expert sprijina clientii din Romania inca din 1992, oferindu-le cele mai bune solutii pentru bucatarii profesionale. Prin urmare, este firesc ca in oferta companiei sa se regaseasca numeroase modele de grill profesional de la producatori de top pe plan mondial, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH.

Cu capacitate simpla sau dubla, cu suprafata de contact neteda sau striata, produsele ofera o versatilitate ridicata in utilizare, diferitele zone de frigere fiind controlate separat. In plus, structura din otel inox le ofera rezistenta in timp si fiabilitate in utilizare.

Aceste echipamente pentru bucatarii profesionale sunt disponibile intr-o gama variata de modele, cu alimentare electrica sau pe gaz, cu suport sau de banc, cu roca vulcanica sau grill vapor.

Modele foarte interesante, tot mai apreciate in ultima vreme, sunt gratarele cu roca vulcanica, a caror functionare se bazeaza pe incalzirea unor pietre de origine vulcanica. Gratarul propriu-zis este pozitionat deasupra acestora si carnea se prajeste in acest fel, ca deasupra unui jar, fara sa intre in contact direct cu focul.

Grillurile cu vapori de apa se bucura, la randul lor, de aprecierea unui numar insemnat de clienti, astfel incat in magazinul online Fresco.ro sunt disponibile mai multe modele de acest tip, atat cu alimentare pe gaz, cat si electrica.

Veti observa insa ca cea mai mare parte a chefilor din bucatarii profesionale prefera gratarele traditionale, fiind siguri ca le pot folosi pentru a produce cele mai bune preparate, apreciate chiar si de catre cei mai pretentiosi clienti. Tocmai de aceea, Fresco.ro va ofera peste 100 de modele diferite, din care le puteti alege pe cele mai potrivite cu stilul si necesitatile restaurantului pe care il detineti sau administrati.

Toate echipamentele comercializate de Fresco Expert beneficiaza de garantia Base Care inclusa in pret, care include montaj si acopera 12 luni pentru piesele de schimb si manopera. In plus, la cerere si contra cost sunt disponibile doua tipuri de garantie mai complexe: Performance Care si Premium Care.

Alegeti cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale si veti reusi sa impresionati clientii prin calitatea mancarurilor oferite! Iar un client multumit va reveni mereu la bucatarul si in localul unde a avut ocazia sa se bucure de cel mai bun gust!