Marea iubire a lui Sebastian, la Godot Cafe Teatru

Spectacolul de teatru Marea iubire a lui Sebastian, cu actorii Rodica Mandache și Marius Manole, în rolurile principale, va avea loc joi, 22 august, ora 19:00 la Godot Café Teatru, str. Blănari nr. 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numérele de telefon 021 31 61 682 și 0736 414 244 zilnic între orele 12:00 și 19:00.
“Textul spectacolului Marea iubire a lui Sebastian este inspirat din notiţele lui Leny Caler, jurnalul lui Mihail Sebastian şi din piesa Jocul de-a vacanţa, iar interpretarea actorilor Rodica Mandache, Ana-Ioana Macaria, István Téglás şi Marius Manole înlocuiesc orice mişcare scenic şi décor sofisticat. Leny, ajunsă la vârsta înţelepciunii, îl cheamă pe Mihai în vis pentru a-şi retrăi fericirea din tinereţe, perioadă la care s-a oprit viaţa scriitorului.
Marea iubire a lui Sebastian nu este povestea fără de sfârşit, dar e acea poveste pe care o poţi povesti la nesfârşit, pentru că inima ta obosită vrea s-o audă pentru a-şi confirma că n-a îngheţat de tot în superficialitatea asiduă a acestor vremuri predominant asentimentale.”(Judy Florescu, Ziarul Metropolis)