LADA frigorifica AUTO, pentru o vacanță fără griji!

Advertoriale & Stuff 7 Feb 14
Nu stiu cum se poarta femeile cu masina lor, dar stiu ca pentru barbatii care se respecta, masina trebuie tratata cu acelasi respect…Si, daca tot te duci cu masina la munte, la mare, la gratar, iar temperaturile din jurul tau si din masina incep sa creasca trebuie sa te asiguri ca ai acel ceva special pentru ca masina ta sa-ti asigure tot confortul de care ai nevoie!
Ca barbat, trebuie mereu sa gandesti la rece, sa privesti lucrurile cu mintea la rece si daca tot mergi la gratar cum ar fi sa ai bere dar sa nu fie rece? Sau sa vrei sa pastrezi copanele trimise de soacra pentru acasa si tu vrei sa le faci felul in felul tau, la un gratar cu bere si prieteni!?
Pentru astfel de momente cheie, eu iti dau acum cel mai bun pont pe care puteai sa-l primesti vreodata de la un blogger ca mine.
Nu stiu de unde iti cumperi piesele, unde iti faci revizia la masina, cat de des ii schimbi filtrul, cat de des o duci la curatatorie, dar de o problema sigur o sa te scap. Care!? Lada frigorifica auto iti spun eu de unde sa o iei. Ai incredere in mine, ca de la barbat la barbat, ca inainte de a fi blogger si eu am fost hoinar si crede-ma ca e penibil sa mergi la picnic cu berea in termos doar ca sa o tii mai mult rece!?
Daca nu-ti ajunge o lada si stii ca vrei sa stai cu saptamanile la munte in cine stie ce loc uitat de lume sau in Delta, prin cine stie ce colt ratacit de nisip, iti recomand cu caldura un frigider auto gaz.
De ce ti le recomand? Pentru ca sunt produse nemtesti 100% si daca nici nemtii nu mai fac lucruri de calitate!?
Deci, ne-am inteles…Pentru cea mai variata gama de lazi frigorifice auto, frigidere cu freon, produse nemtesti pe care le poti alimenta atat la 12 si 24 V cat si la 220 cu compresor intra unde ti-am aratat ca nu-ti arat de doua ori. Si priveste atent la urmatorul clip ca sa intelegi de ce nemtii sunt ceea ce sunt!