Cu divele de la Digital Divas

Vă spuneam într-un post anterior că sunt invitată în calitate de blogger oficial la evenimentul Digital Divas, de pe 3 iunie. Ei bine, fusei la eveniment și fu bine.
Acu` că v-am liniștit, să vă povestesc pe îndelete. În primul rând, locația evenimentului a fost una bine aleasă de către organizatorii de la Evensys, căci Dumnezeu a cam vrut să vadă niște dive plouate… dar na, Cristian Mănafu a avut mai multă milă. Cum spuneam, Palatul Ghica a fost locul în care toate bloggerițele de beauty și fashion, și nu numai, s-au întrunit să celebreze idei inovatoare și povești de succes.
În al doilea rând, pe scenă s-au perindat celebrități care au avut ceva de spus și de la care am avut ce să fur: Entuziasm, ambiție și drag de muncă!
Printre cei menționați se numără: Dana Sota, Loredana Groza și Alina Gavrilă Borțun. Dacă pe cea din urmă n-o știți, aflați că este una dintre puținele persoane pe care n-ai cum să nu le venerezi. A avut o apariție genială, a știut despre ce vorbește, are imaginație și m-a fascinat. So, search her on google!
Cât despre câștigători, din moment ce nu știu foarte multe despre domeniul acesta (fashion & beauty) am apreciat prestația bloggerițelor în momentul în care le-au fost înmânate premiile. Ce pot spune, Ana Morodan m-a câștigat ca cititoare după această seară.
So, nu ratați următoarea ediție de Digital Divas căci este o experiență foarte plăcută și motivantă.