Carcase de telefon pentru cei care practică diferite sporturi

Etuo

Concepute pentru cei care practică diferite activităti fizice, carcasele sport sunt practice și utile. Aceste carcase sunt prevăzute cu spații de depozitare pentru obiecte personale cum ar fi cardul, cheile, astfel le puteți utiliza cu ușurintă atunci cand ieșiți la alergat sau cu bicicleta.

Gamă de huse și carcase

  • Carcasa din silicon: de obicei livrată împreună cu smartphone-ul în momentul cumpărării, aceasta este protecția de bază pentru utilizarea de zi cu zi. În general, este fabricată din poliuretan (același material ca și roțile de la role) și, prin urmare, este foarte rezistentă. În plus, este una dintre cele mai ieftine protecții, este adesea transparentă, astfel încât să păstrezi culoarea originală a smartphone-ului. Pe de altă parte, lipsa sa de grosime împiedică protejarea adecvată a ecranului. Este recomandat să asociezi această carcasă cu o protecție din sticlă securizată.
  • Carcasa rigidă din plastic: aceasta este cea care este similară cu așa-numita carcasă estetică. Este foarte ușor să poți imprima modele pe ea și, prin urmare, să poți găsi unele cu un subiect care îți place. Film, serii, citat, manga, jocuri video, peisaj: există ceva pentru toată lumea cu toate motivele posibile și, uneori, posibilitatea de a le personaliza așa cum îți dorești pentru a o face unică.
  • Există protecții impermeabile pentru smartphone-uri. Pentru cazurile în care dorești să îți iei cu tine telefonul în apă, fie că este în mare sau în piscină (sau chiar la duș, de ce nu), există carcase impermeabile. Acestea sunt în general buzunare din plastic închise cu fermoar și care împiedică orice pătrundere a apei. Unele modele îți permit chiar să continui să utilizezi smartphone-ul, în ciuda protecției, care permite, de exemplu, să faci fotografii sub apă.
  • Bara de protecție este o carcasă care încearcă să amestece ce e mai bun dintre cele anterioare, și anume un design original cuplat cu o protecție eficientă. Husa de telefon pentru protecție este întărită în special la colțuri cu o ușoară grosime suplimentară la nivelul ecranului pentru a o proteja în caz de cădere. Într-adevăr, dacă marginile sunt ușor ridicate, așa cum este cazul aici, în cazul unei căderi pe un teren plat, ecranul nu lovește solul. Pe de altă parte, dacă pământul este presărat cu pietre mici sau alte margini aspre, este posibil ca ecranul să fie atins. Acesta este motivul pentru care se recomandă ca, indiferent ce se întâmplă, să acoperi telefonul cu o protecție cu un geam din sticlă securizată.
  • Apoi, există protecția telefonului sub formă de flip carte. Aceasta este o protecție completă, deoarece se închide pe ecran. De multe ori acționează și ca suport de card și este realizată din imitație de piele sau alt material sintetic. Acest lucru îl face puțin rezistent la lovituri, la căderi, mai ales dacă aceastp carcasă se deschide în cădere și telefonul se prăbușește la sol. Cu toate acestea, este mai bine decât nimic și poți fi sigur că smartphone-ul tău este protejat din toate părțile.

În funcție de nevoile și dorințele tale, poți găsi diferite tipuri de huse pentru smartphone-ul tău.Acestea sunt principalele modele de huse de telefon care pot fi găsite pe piață.

Iată aproape tot ce trebuie să știi pentru a alege carcasa potrivită pentru telefonul mobil. Ia în considerare cumpărarea unui model a cărui dimensiune este compatibilă cu smartphone-ul pe care îl ai.