Biroul pentru copil si importanta alegerii corecte a acestuia

Copilul ar trebui sa aiba propriul birou acasa: un loc unde sa faca temele, utilizarea calculatorului si alte activitati. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui sa fie putin diferit de cel al spatiului de lucru al unui adult: ganditi-va la dimensiune, stil, functie. In timp ce te gandesti la utilizator si la nevoile utilizatorului, alegerea unui desktop pentru cel mic nu ar trebui sa fie o sarcina prea dificila pentru a finaliza.

 

Masuratoare

Consideram ca ergonomia trebuie sa fie pe primul loc. Cu toate acestea, regulile nu sunt diferite de cele pe care trebuie sa le aplice atunci cand alegeti tipul de birou pentru dvs. Tot ce trebuie sa se potriveasca copiilor de la anatomie: ia in considerare posibilitatea distantei pana la computer, ochi, pozitia incheieturilor mainilor si nu uita de spate si picioare atunci cand vine timpul sa alegi un scaun pentru birou.

Atunci cand ai de-a face cu designul spatiului de lucru pentru copilul tau, crezi ca biroul tau trebuie sa-ti ajusteze corpul: nevoile de acces usor (fara ajutorul tau), siguranta (astfel incat sa poata merge neted, marginile rotunjite si finisajul perfect) si mediul sanatos. Acestea unt primele dintre toate din motive psihologice. Copiii cresc in cele din urma si pe masura ce cresc au nevoie nu doar de imbracaminte noua ci si de un mobilier adecvat lor…

Cum alegi biroul – sfaturi

Atunci cand alegi un birou pentru copil, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa masori spatiul in care acesta va fi asezat. In functie de acest lucru vei putea sa alegi dimensiunea corecta. De asemenea biroul se alege si in functie de tematica dormitorului copilului.. daca acesta are preferinte in ceea ce priveste culoarea sau modelul. Siguranta este importanta si ea. Alege un birou dintr-un material bun, calitativ si alege intotdeauna unul care nu se poate misca cu usurinta mare atunci cand copilul isi face temele de exemplu. Scaunul pentru birou este si el un factor cheie. Alegerea unui scaun potrivit pentru cei mici poate fi o adevarata aventura pentru ca acesta trebuie sa arate nu doar frumos ci de asemenea trebuie sa sustina coloana intr-o pozitie adecvata si sa fie usor de mutat atunci cand copilul termina activitatea de la birou. Nu alege scaunele din materiale grele. Atat biroul cat si scaunul de birou trebuie alese cu mare atentie pentru ca cei mici sa poata sa se simta confortabil in timpul petrecut la birou.

Culori:

O mare predominanta merge catre culoarea alb atunci cand se alege un birou pentru copii deoarece acesta se potriveste cu aproape orice tip de mobilier aflat deja in camera copiilor, fara sa creeze un contrast prea mare. De asemenea birourile pentru copii pot fi cumparate si in alte culori mai vii. Nu se recomanda insa culorile prea stridente in camera copiilor pentru ca acestea obosesc vederea si automat creaza senzatia de diconfort vizual. Vezi modele birouri copii pe reberic.ro!