Auăleu, se deschide Plastilina!

Bine de știut 16 May 14
Duminică, 18 mai, are loc lansarea Plastilinei, o platformă de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold. În cadrul acestui eveniment, va avea loc o expoziție a ansamblului de lucrări ”Materie și spirit”, aparținându-i sculptorului român – Misha Diaconu.
Plastilina este o reconversie colorata a unei case din Bucurestiul vechi situata in strada Olari numarul 8 si un nou proiect de fundraising pentru Asociatia Culturala Imbold.
Astfel, va asteptam intr-o gradina de povesti cu incaperile de trasura si grajd remixate designish intr-un spatiu creativ de stat la taifas, de modelat plastilina si de rontait spectacole de teatru si muzica.
Spatiul este impartit in 2 zone: casa propriu-zisa, construita in 1893, care va fi folosita de Imbold pentru a gazdui proiecte culturale din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzica si anexele – garajul de trasura si grajdul – care vor gazdui o cafenea cu meniu special bazat pe produse romanesti. Barul va fi construit in fosta camera a vizitiului si pe toate mesele vom aduce plastilina colorata pentru modelat.
Plastilina va functiona ca un generator de incasari pentru proiectele Imbold si ca un catalizator de trafic si expunere pentru artistii cu care colaboreaza. Momentan, proiectul este gandit ca un pop-up pilot pe durata verii siva gazdui in gradina sau indoor evenimente din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzica. Daca aveti idei si propuneri de proiecte curajoase, le asteptam la [email protected].
Imbold, Asociatia Culturala este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop promovarea industriilor creative si, in special, a artelor vizuale din Romania. Imbold, Galeria este primul proiect permanent al Asociatiei, un spatiu neconventional, special amenajat pentru gazduirea expozitiilor de arta contemporana. Imbold, Galeria este completata de spatiul primitor al Acuarela, bistro folosit ca principala sursa de finantare pentru asociatie. Printre proiectele Imbold se numara: Festivalul Imbold Nativ, Festivalul de Jazz Gradinesco si co-organizarea platformei Bucuresti Optimixed.