Baterie nouă, nervi împăcați cu Laptop-Direct.ro!

Advertoriale & Stuff 29 Apr 14
Nimic nu-i mai plăcut la un laptop decât o baterie care ține. Din păcate, laptopul meu n-are această calitate. Iar pentru una ca mine care lucrează în Social Media și trebuie să se deplaseze de la o conferință la alta… o baterie care nu ține este cel mai negru coșmar. Desigur, eu am contribuit cu tot ce se poate să ajung în această situație. În redacție îmi purtam laptopul cu mine pentru că nu-mi plăceau calculatoarele vechi, seara când ajungeam acasă tot pe el în foloseam, la conferințe postam rezumate tot de pe el… și așa… săracul meu laptop muncea cam 12/24.
Ultima picătură a fost când dactilografiam de zor făcând corectura pentru predare de materiale. Voi știți ce e asta? Toată munca mea (articolele scrise de mine pentru numărul viitor) pentru numărul viitor trebuia revizuită înainte să meargă la tipar. Ei bine, exact înainte să termin ultimul paragraf și să dau save… laptopul meu s-a închis. Evident că am avut o criză de isterie… și mai că simțeam privirea ageră a redactorului șef care mă amenința cu o noapte petrecută în redacție, recâștigând timpul pierdut.
Noroc cu pachetele acestea Office care totuși se salvează automat la câteva secunde. Deci… m-am adâncit câteva clipe în amărăciune și apoi mi-am dat seama că totul poate fi recuperat. Totuși, am decis că vechea mea baterie merită un concediu prelungit.
În cele din urmă am cunoscut un ”doctor” foarte priceput pentru a rezolva problema laptopul meu. Este vorba despre site-ul Laptop-Direct.ro. Disperată fiind am început să caut frenetic baterie corespunzătoare modelului meu de laptop achiziționat în 2009. Lucru nu prea ușor, având în vedere cât de repede evoluează tehnologia în ultima vreme, dar cine ar fi știut? Și uite așa, am decuplat bateria mult prea utilizată și i-am căutat înlocuitoare. Spre bucuria mea, am găsit exact ce-mi trebuia pe site-ul Laptop-Direct.ro și anume baterie laptop Dell Inspiron. Vă dați seama că am văzut luminița de la capătul tunelului. După atâtea site-uri răsfoite pentru modelul acesta de baterie, faptul că am găsit una și incredibil de ieftină a fost ca și cum aș fi fost premiată pentru o faptă bună.
Ce pot spune… îmi place să fiu recunoscătoare celor care-mi fac viața mai frumoasă și muuult mai ușoară! Așadar, în cazul meu sunt mulțumită 100% de site-ul Laptop-direct.ro, motiv pentru care îl și recomand. Ia spuneți, bateria voastră cum se ține?