Viziere de protectie in Europa

Viziera de protectie poate fi unealta esentiala in aceasta perioada, fiindca aduce protectie si calitatea in viata ta la cel mai inalt nivel, este recunoscuta si folosita pe plan mondial in lupta impotriva noului coronavirus. Este fabricata din plexiglast, material recunoscut pentru calitatile lui de a fi rezistent la socuri si la trepidatii. Este o investitie minima pentru protectia ta si a familiei tale, ajunge sa treaca neobservata o data implementata in rutia ta zilnica in momentul in care iesi din casa.

Tarile din vestul Europei au o cerere foarte ridicata pentru plexiglas de tejghea si viziere in aceasta perioada. Pretul lor a crescut semnificativ in raport cu cele de anul trecut din aceasi perioada. Se stie ca Europa de vest in comparatie cu Europa de Est a avut o pierdere considerabila in lupta cu noul tip de Corona Virus. Masurile de relaxare pe care statele din vest le-au luat in considerare aduc deopotriva si mici investitii pe care propetarii si cetatenii trebuie sa le respecte. Vizere de protectie, masti de protectie sau plexiglas destinat micilor afaceri, sunt foarte solicitate iar rezultatele nu sunt nici el deloc surpinzatoare.

Viziere de protectie sunt cerute si in Italia, unde pandemia a creat peste 31000 de decese in randul populatiei, fiind una dintre cele mai afectate.

O cere foarte ridicata este si in UK, unde masurile de protectie au fost luate foarte tarziu in comparatie cu gravitatea situatiei, astfel, vizierele de protectie au fost cerute in numar ridicat pe acest plan.

Spania a raportat un mare de cereri de viziere de protectie pentru cetatenii sai. Belgia – una dintre cele mai afectate tari din centru Europei, inca se confrunta cu aceasta pandemie, iar cerea a crescut si ea.

China si viziere de protectie                                     

Distanta lunga intre Europa si China (cel mai mare producator de masti si viziere) a facut ca micii producatori locali sa se orienteze si sa incerce sa acopere minusul lasat de China in a acoperi toate aceste cereri masive de masti si vizere de protectie. In orice tara, s-au dezvoltat producatori locali ce produc aceste minunate aparatoari impotriva stropilor si a prafului.

Lupta celor din vest cu pandemia

Europa, cu un numar ridicat de persoane batrane, a avut de suferit enorm in aceasta batalie impotriva pandemiei cu COVID-19. Grea incercata, batranul continent nu este la prima pandemie din istorie. Mastile de bumbac pe care acum 100 de ani oamenii le purtau, au revenit la moda – din pacate. Alaturi de ele, o protectie suplimentara in acest moment o reprezinta si vizierele de protectie din plexiglas sau pet asigurand o mai mare putere de aparare fata de pericolul eminent pe care acest virus il are.

Calitatea din vest vs calitatea din est a unei viziere de protectie

In acest moment nu putem spune ca exista diferente enorme intre vizierele din vest cu cele din est. Stim cu siguranta ca aceste viziere ne pot ajuta in a fi protejati in lupta In care lumea se confrunta in acest moment.