Un studio de videochat cu experienta te poate ajuta enorm la inceput de activitate! Iata cum!

studio videochat

Femeile care aleg sa lucreze intr-un studio videochat din Romania se bucura de numeroase beneficii inca din primele luni de activitate. Chiar daca acest domeniu nu este vazut cu ochi buni in Romania, el ofera niste avantaje unice, greu de trecut cu vederea.

Meseria de model online reprezinta o oportunitate excelenta pentru orice femeie care isi doreste mai mult de la viata. In cazul in care nu esti multumita de un job clasic, cu un salariu obisnuit si sefi autoritari, ar trebui sa iei in calcul ofertele de angajari la un studio de videochat precum Studio-20.ro. Activitatea este non-adult, ceea ce inseamna ca nu vei fi nevoita sa te dezbraci pentru a obtine incasari mari, iar beneficiile pe care le ofera sunt greu de refuzat.

Iata cateva dintre avantajele de care te vei bucura inca de la inceputul activitatii!

Venit minim garantat de 5000 de lei, in primele 3 luni

Probabil ca stii deja ca incasarile in acest domeniu sunt flexibile, ele depinzand de performanta obtinuta de catre modelele online. Ei bine, chiar daca la inceput nu vei avea o lista lunga de admiratori si va dura pana cand te vei acomoda cu activitatea, vei castiga oricum o suma de bani lunara care sa te ajute sa iti platesti chiria, precum si alte cheltuieli.

Mai exact, vei beneficia de un venit minim garantat de 5000 de lei, indiferent de performanta ta in primele 3 luni de activitate. Astfel, te vei bucura de un confort financiar inca de la inceput si vei putea sa inveti toate secretele acestei meserii fara sa fii presata de cheltuielile lunare.

Ajutor financiar pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj

Atunci cand apari in fata camerei web, trebuie sa ai un look impecabil. Modul in care te prezinti in fata membrilor este important, iar un studio de videochat profesionist te va ajuta sa faci o impresie buna. Acesta va plati atat hainele, cat si trusa de make-up de care ai nevoie pentru un look demn de remarcat.

Daca vei ramane in echipa studioului timp de cel putin 3 luni, toate produsele achizitionate vor ramane ale tale, fara sa fie necesar sa le platesti. Daca, in schimb, vei decide sa intrerupi colaborarea mai devreme, atunci contravaloarea bunurilor cumparate iti va fi retinuta din ultima plata efectuata.

Training personalizat si cursuri gratuite

La inceput de activitate, ai nevoie de ajutorul specialistilor pentru a afla ce trebuie sa faci in fata camerei web, cum trebuie sa te comporti si cum iti poti fideliza admiratorii. Din fericire, un studio de videochat cu experienta nu te va lasa sa te descurci singura.

Vei beneficia de sesiuni de training personalizate si vei fi indrumata la fiecare pas. De asemenea, vei avea acces la cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. Asadar, nu numai ca vei invata limba engleza la un nivel avansat, ci vei capata si cunostinte care iti vor da idei de subiecte de discutie si vei sti cum sa te machiezi, astfel incat sa iti pui in valoare trasaturile.

Acum ca ai aflat cum te poate ajuta un studio videochat, aplica pentru un job in industria divertismentului online pentru adulti!