Sfaturi pentru a alege corect o poseta din piele naturala

Cum sa-ti alegi posete din piele naturala? Pentru ca posetele de mana sunt o afacere serioasa! Si nu ai cum sa te indragostesti de o poseta fara sa-ti pui cateva intrebari pentru a te asigura ca faci alegerea corecta. Cu exceptia cazului in care, desigur, esti un colectionar de posete… caz in care vei gasi intotdeauna un motiv bun sa te indragostesti pentru ca, la urma urmei, ai dreptul sa te rasfeti si tu, nu?

Daca vrei sa gasesti poseta potrivita, poseta perfecta pe care sa o iei peste tot, am enumerat aici cateva criterii care sa te ajute sa o alegi in functie de nevoile tale si mai ales de stilul tau. Descopera si colectia noastra de posete din piele pentru femei realizate cu dragoste!

Cum sa-ti alegi poseta de mana astfel incat sa dureze mult timp?

In plus, nu stiu cum sunteti voi, dar cand ma indragostesc cu adevarat de o piesa de moda, aceasta devine piesa mea! Fie ca este vorba de o jacheta vintage grozava, un pulover frumos tricotat sau o poseta fierbinte, daca imi place cu adevarat o piesa, imi place sa o pot purta din nou si din nou. Si, prin urmare, trebuie sa fie de buna calitate, pentru a nu se deteriora prea repede.

Alegerea corecta a posetei depinde si de modelul de consum. Daca esti dependenta de fast fashion, poti oricand sa-ti schimbi poseta, maine! Dar daca esti sensibila la un stil de viata lent, cu un consum mai responsabil, atunci vei prefera sa gasesti o poseta care sa dureze (foarte) mult. Mai ales ca o poseta este un adevarat tovaras: o iubim, o purtam cu noi peste tot si ii incredintam cele mai pretioase lucruri ale noastre. Asadar, daca si tu preferi sa cumperi o poseta care sa dureze mult timp, te sfatuiesc sa optezi pentru materiale naturale, solide si durabile. De aceea prefer posetele din piele.

Cum sa-ti alegi poseta de mana: o chestiune de marime?

Cum sa-ti alegi poseta de mana in functie de fizicul tau? Exista cateva mici teorii care se concentreaza pe morfologie. O multime de reguli care explica faptul ca, daca esti micuta, trebuie sa alegi o poseta mica, in timp ce persoanele inalte sunt singurele norocoase sa poata purta posete supradimensionate.  Dar cred ca regulile sunt bune, dar cel mai important lucru este sa te simti bine. Asadar, sfatul meu este: alegeti o poseta care va place. La urma urmei, daca esti multumit de poseta ta, acesta este lucrul cel mai important, nu?