Foloseste cartile de tarot pentru a lua cele mai bune decizii

Adesea, consultam Tarotul atunci cand ne confruntam cu decizii importante. Deci, la ce carduri de tarot ar trebui sa va uitati in propriile dvs. citiri de tarot care indica luarea unei decizii?

Carti de Trot care te ajuta in luarea deciziilor

Ratacitorii – Cei doi ratacitori reflecta ca va aflati in stadiile timpurii ale unui ciclu de viata si va confruntati acum cu o decizie care va afecta directia pe termen lung. Aceasta carte este de obicei foarte pozitiva – fie directia va aduce rezultate bune, dar trebuie sa lucrati in ce directie doriti sa va duceti mai intai viata. Ganditi-va si planificati pe termen lung si acest lucru va face mai usoara decizia. Afla mai multe de pe https://tarot.ro/tarot-online/ .

Hotararea – judecata indica faptul ca sunteti la un punct major de cotitura in care evaluati actiunile pe care le-ati luat si consecintele acestor actiuni. Prin acest proces de judecata, va trebui sa luati o decizie cu privire la ceea ce vreti si nu veti continua in viata voastra si ceea ce ati invatat din calatoria dvs. pana acum.

Justitie – Cardul de justitie se refera foarte mult la cautarea adevarului si la a determina ceea ce este bine si rau. Daca luati o decizie, atunci justitia indica faptul ca trebuie sa cantariti faptele sau diferitele parti ale povestirii si sa faceti o alegere care este corecta, obiectiva si robusta.

Regina sabiei – daca una dintre cartile de judecata va lua o decizie si va ramane la ea, este regina sabiei. Ea foloseste puterea ei intelectuala pentru a taia zgomotul si a determina cea mai buna cale inainte. Ea va cere sa va folositi capul si nu inima voastra in luarea deciziilor dvs. si sa va angajati la alegerea pe care o faceti. Nu uita sa intri si pe foxi.ro pentru alte detalii interesante.

Carul – carul este un hotarat inversunat. Odata ce si-a luat decizia finala, el va depasi orice provocare sau nerespectare care sta in opozitie cu el atingand scopul sau. Daca vedeti carul intr-o lectura de decizie a tarotului, stiti ca trebuie sa utilizati toata vointa, determinarea si granulatia disponibila pentru a ramane angajati la alegerea dvs.

Sabiile – cand ne confruntam cu o decizie, nu este intotdeauna clar care este calea de urmat, mai ales daca ambele cai par atat de bune sau la fel de rele. Cele doua sabii reprezinta acel sentiment de indecizie si prins in mijloc, fara sa stii ce optiune este cea mai buna. Aveti nevoie de mai multe informatii sau o perspectiva diferita pentru a castiga claritate.

Sapte de cupe – Uneori, indecizia provine de la prea multe optiuni disponibile. Suntem blocati cu alegerea si nu reusim sa facem o miscare inainte, deoarece petrecem atat de mult timp cantarind toate optiunile diferite. Este timpul sa va intoarceti la pamant si sa luati o decizie bazata pe oportunitatile si informatiile disponibile in acest moment.

Ace de sabii – Atunci cand faci o decizie importanta, Ace de sabii ofera claritate in sensul ca va arata ca trebuie sa faceti o actiune rapida si sa va angajati la o anumita cale. Noi informatii au ajuns la lumina sau aveti o perspectiva complet noua asupra situatiei care va imputerniceste sa actionati decisiv.

Imparatul – dominatia mintii asupra inimii este uneori nedorita sau evitata, dar cu imparatul, este necesara si chiar binevenita. Daca va confruntati cu optiuni dificile, trebuie sa va mentineti concentrarea. Imparatul va indeamna sa faceti ceea ce stiti ca este cel mai bine.