Cele mai căutate tipuri de mobilă pentru camera copiilor

Atunci când amenajați camera copilului, alegerea mobilierului potrivit este esențială. Mobilierul nu doar îndeplinește funcționalitatea necesară, ci contribuie și la crearea unei atmosfere plăcute și inspiraționale pentru cei mici. În acest articol, vă prezentăm cele mai căutate tipuri de mobilă pentru camera copiilor, care combină aspectul estetic cu practicitatea și siguranța.

 1. Pat extensibil: Un pat extensibil este o opțiune excelentă pentru camera copilului, deoarece poate fi ajustat pe măsură ce copilul crește. Aceasta oferă flexibilitate și economie de spațiu, permițându-le copiilor să aibă un pat confortabil, indiferent de vârstă.
 2. Birou ergonomic: Pe măsură ce copiii cresc și își dezvoltă abilitățile școlare, un birou ergonomic devine un element esențial în camera lor. Alegeți un birou ajustabil pe înălțime, care să se potrivească nevoilor copilului în timp ce lucrează sau învață. Asigurați-vă că biroul are și spațiu de depozitare pentru cărți, papetărie și alte obiecte necesare.
 3. Dulap cu sertare: Un dulap cu sertare este perfect pentru organizarea hainelor și a altor obiecte personale ale copilului. Optați pentru un dulap cu înălțime reglabilă, astfel încât copilul să aibă acces ușor la hainele sale și să își dezvolte independența în procesul de îmbrăcare.
 4. Bibliotecă și spațiu de depozitare: O bibliotecă cu rafturi și spațiu de depozitare este ideală pentru a încuraja copiii să se bucure de lectură și să își organizeze cărțile și jucăriile. Asigurați-vă că mobilierul este sigur și că rafturile sunt accesibile pentru copii. Puteți adăuga și coșuri sau cutii de depozitare pentru a menține camera ordonată și organizată.
 5. Măsuță și scaune pentru activități creative: O măsuță și scaune confortabile sunt esențiale pentru activitățile creative ale copiilor, cum ar fi desenul, pictura sau construcția. Asigurați-vă că scaunele sunt reglabile pe înălțime pentru a se potrivi nevoilor copiilor și că măsuța are spațiu suficient pentru desfășurarea activităților lor.
 6. Noptiere și lampă de citit: Noptierele sunt utile pentru a păstra obiectele personale ale copiilor în apropierea patului lor. Asigurați-vă că noptierele au un design sigur, fără muchii ascuțite. O lampă de citit pe noptieră este utilă pentru a crea un mediu confortabil pentru citit înainte de culcare.
 7. Mobilier modular: Mobilierul modular este o opțiune versatilă și practică pentru camera copiilor. Puteți alege piese de mobilier care pot fi ajustate și rearanjate în funcție de nevoile și preferințele copiilor pe măsură ce cresc și se dezvoltă.
 8. Jucării de depozitare: O soluție inteligentă pentru a păstra camera copilului ordonată este să utilizați mobilier de depozitare special conceput pentru jucării. Puteți opta pentru cutii de depozitare colorate, rafturi sau sertare special destinate jucăriilor.
 9. Oglinzi și tablouri: Adăugarea de oglinzi și tablouri decorative în camera copilului poate contribui la crearea unei atmosfere plăcute și personalizate. Oglinzile pot fi folosite și pentru a crea iluzia de spațiu mai mare în camera.
 10. Elemente de siguranță: Nu uitați să acordați o atenție deosebită siguranței în alegerea mobilierului pentru camera copilului. Asigurați-vă că mobilierul este stabil, fără piese ascuțite și că respectă normele de siguranță.

Alegerea mobilierului potrivit pentru camera copilului poate aduce confort, funcționalitate și un aspect plăcut în spațiul lor personal. Asigurați-vă că mobilierul îndeplinește cerințele de siguranță și că se adaptează nevoilor și preferințelor copilului în diferite etape ale creșterii lor. Cu aceste tipuri de mobilă populare și căutate, veți putea crea un mediu armonios și atrăgător pentru copilul dumneavoastră.

Există mai multe magazine de mobilă de calitate care oferă o gamă variată de produse pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client. Iată câteva dintre cele mai renumite magazine unde puteți găsi mobilă de calitate:

 1. IKEA: IKEA este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de mobilă la nivel global. Aceștia oferă o gamă variată de mobilă funcțională, modernă și accesibilă, potrivită pentru diferite camere și stiluri de decor.
 2. Mobexpert: Mobexpert este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, oferind mobilă de calitate superioară, inclusiv piese de mobilier exclusiviste și design contemporan. Aceștia au o gamă largă de produse pentru toate camerele din casă.
 3. JYSK: JYSK este un lanț de magazine specializat în mobilă și decorațiuni interioare. Aceștia oferă mobilă de calitate la prețuri accesibile, inclusiv piese pentru dormitor, living, bucătărie și exterior.
 4. Kika: Kika este un retailer de mobilă și decorațiuni interioare, cu o selecție diversă de produse de calitate. Aceștia acoperă o gamă largă de stiluri și oferă mobilă pentru toate camerele din casă.
 5. Elvila: Elvila este un brand românesc de mobilă cunoscut pentru calitatea produselor lor. Ei oferă mobilă pentru toate camerele, de la dormitoare și livinguri la bucătării și birouri.
 6. Casa Rusu: Casa Rusu este un retailer român de mobilă, cunoscut pentru designul elegant și calitatea superioară a produselor lor. Ei oferă mobilă pentru living, dormitor, bucătărie și multe altele.
 7. MobilaDalina.ro: MobilaDalina.ro este un magazin online specializat în mobilă de calitate. Aceștia oferă o gamă variată de produse, de la mobilă pentru locuințe și birouri până la mobilier pentru copii și tineret.
 8. Studio Moderna: Studio Moderna este un retailer online care oferă mobilă și decorațiuni interioare de calitate. Aceștia colaborează cu branduri renumite și oferă o selecție diversă de produse pentru toate gusturile.

Acestea sunt doar câteva dintre magazinele de mobilă de calitate disponibile pe piață insa iti recomandam sa arunci un ochi si pe site-ul de anunturi gratuite ivu.ro unde poti gasi mobila noua la preturi bune sau chiar si mobila second hand . Este întotdeauna recomandat să comparați prețurile, calitatea și opiniile clienților înainte de a face o achiziție. Asigurați-vă că verificați și garanția și politica de returnare a fiecărui magazin pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de achiziția făcută.