Bărbații și găinăreala!

V-am mai spus că iubesc specia masculină, nu? Ei bine, există și ceva ce urăsc la ei. Lașitatea. Lipsa de bărbăție! Găinăreala!
Nu știu dacă mă înțelegeți, dar sunt unii dintre ei care vor relații doar pentru statul de ”combinatozaur”. Dar pentru toți acești, am câteva lucruri de zis. (Asta pentru că sunt multe femei care n-au cuvintele la ele, sau pur și simplu, le e mai ușor să aștepte să-și primească șutul în fund și formula de despărțire.)
Dragă bărbatule,
Dacă singurele tale scuze sunt: ”azi nu te văd că am de făcut nu știu ce, dar ne vedem mâine…”/ ” voiam să te văd mâine, dar dacă îmi spui că ai treabă…” ei bine află că ești doar un pămpălău care își irosește timpul crezând că este grozav. Află că nu! Pe cuvânt! Nicio femeie nu suportă să se simtă de parcă ar trebui să-și facă loc în agenda ta super ocupată. Asta cu relațiile part-time nu prea ține la femei! Știți voi, e treaba cu ”totul sau nimic”! Și da, și noi avem prietene și manichiură de făcut și creme de irosit … și toate celelalte, dar tot ne facem timp și dorim să vă vedem fețele!
Cât despre impacientarea noastră de a vă vedea (pentru că așa catalogați dorința de a vă vedea), ar trebui să vă bucure faptul că vă suportă și altcineva în afară de mămicuța și șprițarii voștri de prieteni.
Atât am avut de spus! Pentru cei care se ascund sub scuza de oameni cu programul încărcat pentru ieșiri cu iubita dar liber doar pentru orele de sex, aflați că în viziunea noastră, v-ați pierdut de mult altă întrebuințare în afară de cea sexuală. Pentru toate celelalte activități de îndrăgostiți, întotdeauna stă în preajmă un, până mai ieri, foarte bun prieten!