Tabla magnetica: 5 metode creative de utilizare a acestui instrument!

tabla magnetica OfficeClass

Comunicare este un atu cunoscut de catre multe afaceri de succes, indiferent de domeniul acestora de activitate. Astfel, pentru a influenta deciziv viitorul business-ului tau, alege sa comunici eficient folosind o tabla magnetica de la OfficeClass.ro! Mai ales in perioada post-pandemie, cand trebuie sa afisezi corect informatiile de la distanta, o tabla magnetica devine de neinlocuit!

Scopul acestui instrument de papetarie este de a afisa informatiile provizorii importante, gratie unei suprafete extinse si a usurintei de utilizare. Astfel, informatiile pot fi modificate, completate sau sterse rapid de pe tabla magnetica, folosind instrumentele si accesoriile potrivite. Iata si cinci modalitati creative de utilizare pentru o tabla magnetica:

1. Afisarea orarelor/ofertelor

Una dintre metodele ideale de comunicare a orelor de lucru este afisarea unei table magnetice in fata magazinului sau intr-una dintre vitrine. Personalizeaza-ti tabla magnetica cu logo-ul afacerii sau cu brandul tau si beneficiaza de extra-vizibilitate! Nu doar clientii interesati, ci si trecatorii vor vedea astfel aceste informatii, care le vor ramane intiparite in minte. Astfel, in viitor, exista o sansa mare ca acestia sa apeleze la serviciile oferite de afacerea ta!

2. Comunicare in domeniul HoReCa

Probabil ca unul din domeniile cele mai potrivite pentru o tabla magnetica este HoReCa. Vei intalni foarte des acest instrument de papetarie in cafenele, pensiuni sau restaurante. Poti afisa oferte speciale, meniul zilei, liste de ingrediente sau itinerarii turistice, posibilitatile sunt nelimitate! De asemenea, nu uita sa achzitionezi o tabla magnetica inscriptionata cu logo-ul afacerii tale, ce te va ajuta sa cresti vizibilitatea brandului!

3. Contribuie la afisarea task-urilor zilnice sau a listelor cu sarcini

Folosirea unei table magnetice ca metoda de comunicare catre angajati este un fapt cunoscut in multe agentii, birouri sau edituri. Desigur, poti imprima cateva foi, insa o tabla magnetica are avantajul modificarii rapide a informatiilor afisate.

4. Are rol in comunicarea facila a ideilor

Majoritatea agentiilor sau companiilor folosesc o tabla magnetica pentru a facilita transferul de informatii sau pentru a schimba cu usurinta idei. Atat angajatii, cat si managerii pot lucra astfel mai rapid in echipa sau pot folosi tabla magnetica pentru afisarea mesajelor de ultim moment, a informatiilor de ajutor sau chiar a textelor motivationale!

5. Este perfecta pentru sustinerea prezentarilor

Tabla magnetica este un “musafir” des intalnit in salile de conferinte. Fiind utilizate atat pentru prezentarea proiectelor, cat si pentru training-uri, acest obiect de papetarie este folosit intr-un mod foarte creativ! Sa nu uitam nici de tabla magnetica din vestiarele de sport, un aliat de nadejde in afisarea strategiilor de joc inainte meciurilor.

Asadar, daca iti doresti sa beneficiezi avantajele acestui instrument, si stii ca a venit timpul sa achizitonezi si tu o tabla magnetica, opteaza pentru OfficeClass! Cei peste 25 de ani de experienta in papetarie si birotica isi spun cuvantul in calitatea produselor si serviciilor oferite! De asemenea, poti alege dintr-o gama larga de produse si accesorii pentru birou. Intra pe site, descopera preturile deosebite si plaseaza o comanda online! OfficeClass iti pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate, alaturi de un serviciu de livrari ireprosabil!