SMS-urile – ajutor sau inamic într-o relație?

Creație 15 May 14
Nu cred că există om de pe Terra să nu dea mesaje telefonice. Fie că nu pot apela în acel moment, fie că vor să transmită doar un gând, oricine cred că a dat măcar un sms în viața lui! Până și mama care folosește telefonul pe post de ceas deșteptător mai nimerește câte un sms din când în când. De obicei monosilabic, dar hey, femeia are 50 de ani și poartă ochelari!
Umblă vorba prin oraș că sms-urile ar dăuna unei relații. Acum stau și mă gândesc, oare nu o bună comunicare stă la baza oricărei relații? Și fie vorba între noi, dacă e persoana iubită cam ce mesaje i-ai putea da încât să dăuneze relației?
Desigur, dacă în cazul în care ai o discuție aprinsă cu iubita te ascunzi în spatele tastelor și refuzi să o întâlnești, atunci s-ar putea explica situația. Așa că dacă faci asta, pune-ți pantalonii pe tine și du-te la fată să-i spui în față ce ai de spus. Nu o lasă să butoneze de zor sms-uri interminabile.
Deci, să revenim! Eu cred că orice formă de comunicare este un ajutor într-o relație. Ce dacă îți place să-i dai mesaj că ești pe wc sau că ai ajuns acasă? Fă-o mă nene nestingherit, cred cu tărie că dacă fata e deschisă la minte va aprecia nevoia ta de a comunica permanent cu ea.
Însă, nu cred că cele mai importante lucruri se pot spune în mesaje. Desigur, îi poți spune un ”te iubesc” la fiecare 5 minute printr-un mesaj dar nu încurajez un ”hai să nu ne mai vedem niciodată” printr-un mesaj. E absurd! Dacă relația v-ați început-o stând față-n față atunci și despărțirea ar trebui să se deruleze la fel.
Să recapitulăm, zic! Mesaje de atmosferă, de întreținut relația, de discuții de umplutură, de re-amintire a dragostei, de ce-oi vrea tu, da! Mesaje de despărțire, de ”vezi că sunt însărcinată”, ”vreau divorț”, nu!
Sms-urile n-ar trebui să țină loc discuțiilor față-n față! Ele ajută în momentul în care sunt văzute ca un ajutor al relației!
Ps: Câte sms-uri dați pe zi și ce vă spuneți?