Siguranța casei tale este asigurată de Spy Shop

Advertoriale & Stuff 15 May 14
Nu știu alții cum sunt dar eu țin la siguranța mea și a casei mele. Și deși inofensivă, în ultima vreme m-am transformat într-o Xena a tehnologiei avansate de supraveghere.
Asta pentru că, până nu demult, credeam că orice angajat mulțumit își respectă angajatorul, motiv pentru care am avut toată încrederea în oamenii care intrau la mine în casă. Spre nefericirea mea, câteva persoane au ținut cu tot dinadinsul să-mi demonstreze că nu te poți încrede în nimeni. Să vă explic cum a început totul:
Pentru că sunt mai mereu pe teren sau la redacție nu am timp să fac curățenia generală pe care locuința mea cochetă o merită. Știți voi, o bibliotecă care trebuie mereu ștearsă, obiecte decorative de mici și mari dimensiuni imposibil de lustruit rapid, etc. Din acest motiv am apelat la o doamnă de vârsta a doua să mă ajute de două ori pe lună în acest scop. De multe ori eram chiar eu acasă când femeia își făcea treaba dar se întâmpla și ca eu să fiu în deplasare, motiv pentru care i-am înmânat cu toată încrederea cheia locuinței mele, că doar na… erau niște luni bune de când colaborasem cu succes. Mare mi-a fost mirarea să mă sune o vecină și să mă întrebe cine sunt tinerii gălăgioși care tocmai au intrat la mine în garsonieră căci și-au uitat umbrela în scara blocului. Plus că aude niște cântece ciudate de la mine din garsonieră. Înițial am crezut că niște prieteni îmi fac o vizită inopinată, însă sunând-o pe femeia care se ocupa de curățenie mi-a spus că e singură în garsonieră și că vecina sigur a făcut o confuzie.
Asta a fost dovada clară că se întâmplă ceva în lipsa mea. Adică, hey, când vi s-a întâmplat ca o vecină băgăcioasă să dea un raport greșit la ceea ce se întâmplă pe scara blocului? Vă zic eu, niciodată!
M-am întors acasă, totul era la locul lui și perfect curat. Mi-am zis că n-ar strica să-mi achiziționez de pe Spy Shop un sistem de supraveghere cu 5 camere video de interior. Voiam un sistem complet de supraveghere, care să fie livrat în 24 de ore și să poate fi monitorizat live de pe telefon sau laptop, cu vedere pe timpul nopții și ieftin, dacă se poate. Spre norocul meu am găsit exact ce întrunea toate condițiile mele la un preț modic și cu transport gratuit pe http://www.spy-shop.ro.
Mă simțeam prost să montez camere video spion însă știam că dacă se întâmplă ceva ciudat în garsoniera mea, în lipsa mea, este momentul să aflu. Ocazia a venit când eu trebuia să plec la o conferință de presă în afara țării. M-am înarmat cu internet nelimitat pe telefon și am dat play camerelor. În timpul conferinței, mai adresam o întrebare speaker-ului, mai aruncam câte un ochi pe cameră. Femeia lustruia de mama focului iar eu mă simțeam atât de prost că am avut ideea de a monta camere video de supraveghere. Momentul culminant a fost însă când eu urma să vorbesc în fața unei adunări mari de oameni despre editura mea și doamna dădea să plece din garsonieră. Sau cel puțin asta am crezut. M-am dus la pupitru, am început să-ndrug ideile pe care mi le notasem succint pe foaie când văd că pe ecranul telefonului meu începe să se desfășoare o întreagă sesiune de spiritism. Da, doamna de la curățenie era toată o pană în cap și primea ospitalieră două tinere în casa mea pentru a le da în cărți, a citi în globul magic, sau cine știe ce altceva mai făcea. M-am blocat și m-am fofilat de la prezentare pentru a vedea exact ce se întâmplă la mine acasă. Eram stupefiată să văd și să aud cum o doamnă de vârsta mamei mele, în care eu am avut toată încrederea, făcea bișniță la mine în casă pe descântece și dat în cărți. Am luat primul avion și m-am întors în țară pentru a-i dezice planurile următoare. N-am denunațat-o căci mi-a fost milă, însă n-o să mai aibă ocazia să calce în casa mea.
Așa mi-am dat seama că un sistem de supraveghere este mai mult decât util atunci când ai de-a face cu oameni străini care-ți calcă pragul. Poate mulți dintre voi v-ați gândit la asta, însă costurile pe care credeți că le presupune montarea unui astfel de dispozitiv vă opresc. Aflați că e bine să apelați la metode de supraveghere a angajaților, astfel știți cu cine aveți de-a face. Iar cât de cost, nu e deloc așa ridicat precum vă imaginați. Vă recomand să vizitați site-ul Spy Shop pentru a viziona ofertele lor.