Sfaturi de la OkFlora pentru aranjamente perfecte florale de nunta

okflora

Toate nuntile sunt memorabile, atat pentru miri, cat si pentru oaspeti. Ceremonia, mancarea, petrecerea si florile sunt elementele care fac ca nunta sa fie un eveniment extraordinar. Exista credinta ca florile pot emana energii benefice si transforma aceste evenimente in inceputuri de bun augur. Astfel, atunci cand alegi flori viu colorate pentru aranjamente nunta, oaspetii vor fi incantati si se vor bucura de un decor minunat.

Selectarea florilor – un pas important pentru nunta

Selectarea florilor pentru aranjamente si coronita pentru nunta este considerata partea cea mai importanta din planificarea unei nunti. Din aceasta cauza, multe cupluri prefera sa apeleze la serviciile unei florarii profesionale care sa se ocupe de proiectarea buchetelor pentru intregul anturaj, dar si pentru receptie si biserica. Pe de alta parte, daca ai un buget limitat, poti alege sa iti faci propriile aranjamente florale de nunta. Daca vei merge pe aceasta ultima idee, fii gata sa aloci mai mult timp, deoarece vei avea nevoie pentru a duce sarcina la bun sfarsit.

In orice caz, este esential sa planifici bine schema de culori, aranjamentele si setul de lumanari pentru nunta.

Afla care sunt florile recomandate pentru nunta

Cand esti in proces de selectie flori, este important sa cunosti care sunt tipurile de flori recomandate pentru nunti. Ideal ar fi sa alegi florile de sezon si, totodata, o schema de culori care sa se armonizeze cu tematica nuntii. In acest mod totul va arata bine organizat si coordonat si vei evita senzatia de amalgam sau amestec fara nici o tematica. Cu siguranta nu iti doresti ca ziua aceasta sa aiba un aer dezorganizat doar pentru ca florile sunt amestecate intr-un mod neinspirat.

De ce ar trebui sa tii cont la alegerea florilor pentru nunta

Nu alege niciodata culori care par sa se ciocneasca si nu uita ca aranjamentele florale bune trebuie sa emane o aura care sa aduca un plus de veselie si stralucire momentului.

Daca bugetul tau pentru florile de nunta este suficient de mare pentru receptie si ceremonie, ii poti cere florarului sa construiasca cate un aranjament extravagant pentru ambele momente. Altfel, poti solicita sa se realizeze un singur aranjament care va fi utilizat atat la ceremonie, cat si la receptie. Acest lucru inseamna ca florile vor fi transportate la receptie imediat dupa ceremonia religioasa.

Alege florile in functie de buget, dar nu renunta la ele

O nunta fara flori este de neimaginat. Chiar si cele mai restranse bugete trebuie sa includa buchetul de mireasa si cateva mici aranjamente. Istoria florilor de nunta se pierde in timp, florile fiind dintotdeauna simbolul dragostei si al inceputului de bun augur pentru o casatorie.

Se banuieste ca grecii antici au fost primii care au incorporat aranjamentele florale in ceremoniile de nunta, acest lucru incepand prin adaugarea unor ierburi despre care se credea ca tin raul la distanta si sporesc dragostea si pasiunea dintre mire si mireasa.

De fapt, rolul florilor nu poate fi minimalizat. Acestea adauga eleganta si stil unei ceremonii de nunta, fiecare culoare si floare trezind emotii si transmitand mesaje de dragoste, fericire si prosperitate.

OK FLORA ROMANIA

Str, Calea Văcărești 302, sector 4

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

București 040064

Telefon: 0758 400 400

Comenzi se detalii: okflora.ro

Localizeaza pe harta: Directions OK Flora Romania