Protectie completa pentru telefonul tau

etuo

Brandul Samsung este extrem de cunoscut pe piata si foarte cautat de majoritatea persoanelor, fapt pentru care a fost lansat nou Samsung S10 Plus. Sa vedem care sunt caracteristicile noului S10 Plus.

1. Incarcare wireless si incarcare rapida

In timp ce aceste functii sunt disponibile pe alte dispozitive Galaxy, Galaxy S10 Plus a revolutionat tehnologia rapida de incarcare. Cu incarcarea wireless incorporata, nu este necesar sa achizitionezi atasamente sau gadgeturi suplimentare pentru a utiliza placa de incarcare wireless. Tehnologia de incarcare rapida a marginilor Galaxy S10 Plus se incarca de la 0 la 100 in doar aproximativ 80 de minute. De asemenea, incarca pana la patru ore de utilizare dupa numai zece minute de incarcare.

2. Samsung Pay

In timp ce alte servicii de plata mobila utilizeaza comunicarea prin (NFC) si autentificarea amprentei digitale, beneficiile sunt limitate la furnizorii care instaleaza echipamentul necesar pentru a primi astfel de plati. Samsung Pay accepta atat transmisia NFC, cat si transmisia magnetica sigura (MST), permitand clientilor sa plateasca la orice terminal PoS. Sustinute de securitatea KNOX, utilizatorii pot fi siguri ca informatiile lor personale sunt sigure.

3. Confidentialitate adevarata

Alte dispozitive va permit sa ascunzi fotografiile private, dar acestea raman vizibile in lista de albume. Modul privat este disponibil pe multe dispozitive Samsung, inclusiv Galaxy S10 Plus. Aceasta poate fi activata sau dezactivata in Setari rapide. Cand pornesti modul privat, poti crea un folder privat sub Fisierele mele si vei constata ca albumele tale private sunt ascunse.

Fotografiile salvate in modul privat sunt stocate separat de cele in modul normal, cu o securitate mai mare. Identificarea amprentelor digitale este necesara pentru a accesa informatiile mutate in modul privat, astfel incat sa poti fi sigur ca informatiile tale personale vor fi intotdeauna protejate.

4. S sanatate

S Health este un tovaras pentru toti pentru un stil de viata sanatos. Cu noul S Health, iti poti urmari activitatile de zi cu zi, sa te antrenezi pentru a-ti atinge obiectivele zilnice si pentru a-ti imbunatati starea de fitness cu diverse programe de antrenament. Masoara sanatatea cu ajutorul trackerelor, cum ar fi frecventa cardiaca si SpO₂, folosind senzori integrati in dispozitivele Samsung Galaxy si Gear.

5. Captura de ecran Palm Swipe

Faci cu usurinta o captura de ecran trecand cu palma pe ecran. Niciun alt dispozitiv nu foloseste recunoasterea miscarii pentru a activa captura de ecran. Aceasta inseamna ca poti capta cu usurinta informatiile pe care vrei sa le accesezi mai tarziu sau sa trimiti unui contact cu un singur gest.

In cele din urma, exista o caracteristica suplimentara pe care dispozitivele Galaxy o duc mai bine decat oricare alt dispozitiv, Ultimate Customization. Dispozitivele Samsung Galaxy iti permit sa iti personalizezi dispozitivul. Ecranele de pornire ale dispozitivelor Galaxy sunt complet personalizabile.

Un astfel de telefin necesita o protectie pe masura, fapt pentru care husele de telefon personalizate pe care etuo.ro le ofera sunt absolut inedite. Mai mult decat atat acum ai ocazia sa gasesti husa pentru Samsung S10 Plus, in orice nuanta doresti.