Pepe a lansat videoclipul piesei “E Vara Mea”

Muzică 8 Jul 14
”Cu siguranta este cel mai bun dintre toate cele pe care le-am filmat pana in acest moment” spune Pepe referindu-se la videoclipul piesei “E Vara Mea” si are perfecta dreptate mai ales ca noul clip al artistului este plin de viata, plin de culoare si i se potriveste perfect ca si caracter. Este o petrecere latino in toata regula unde toti s-au simtit excelent si , ceea ce este foarte important, lucrurile au decurs natural. Chiar si ploaia ce si-a facut prezenta la un moment dat in timpul filmarilor devine personaj in “E Vara Mea” si din “Party Breaker” se transforma in cadrul perfect pentru continuarea distractiei.
“Nici nu avea cum sa fie altfel. J Am avut langa mine o gasca nebuna de prieteni, carora trebuie sa le multumesc … lui Connect-R si intregii echipe de la ROP, lui Arando, lui Jimmy (Dub), lui Adi (Cristescu), Ralukai, Andei Adam, Elenei Ionescu si baietilor de la Mandinga, Simonei Nae, Dalmei, lui Nicole Cherry, lui Vasile Muraru, lui Cosmin (Selesi) si Alinei Puscas, lui Cosmin Soare, baietilor de la 1st Class si Andrei (Andra Elena Ungureanu). Este foarte important ca toata lumea s-a distrat si eram convins ca o sa ne placa tuturor ceea ce o sa iasa. Ramanem cu amintiri foarte placute dupa numai o zi de filmare J si de aceea am promis ca o sa repetam figura in aceeiasi formula sau chiar intr-o formula mult mai mare, cat se poate de repede. J A fost pentru prima oara cand am avut sentimentul ca a filma un videoclip inseamna mai mult distractie decat munca. Sunt sigur ca si Dan Petcan a avut “partea lui de vina” aici si sunt hotarat sa cautam aceeasi stare si pentru productiile viitoare. J”
Videoclipul a fost filmat in urma cu o saptamana in regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producatorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru. Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupa Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB. “E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, dupa “Iubire ca niciodata”, videoclipul filmat la sfarsitul anului trecut.
Link You Tube (Videoclip Oficial): http://youtu.be/FTqktDqBkdg
Alte informații de același gen:
http://citestecevrei.ro/2014/04/10/pepe-lanseaza-hitul-verii-e-vara-mea/