O protectie de dulapuri pentru copii, esentiala in prevenirea unor incidente nedorite!

protectie dulapuri copii

Dulapurile sunt considerate adevarate „comori” de catre micii exploratori. Dorinta lor nestavilita de a „cotrobai” prin fiecare coltisor nu le da pace pana nu isi ating scopurile. Fiecare sertar trebuie cercetat minutios, iar placerea de a deschide orice usita nu poate fi comparata cu nimic altceva la varste fragede.

Pericolele de accidentare pandesc, insa, la fiecare pas si impun luarea unor masuri de prevenire si protectie pentru copii. Pentru a le asigura un grad sporit de siguranta in aventurile lor, se recomanda utilizarea echipamentelor profesionale, o protectie dulapuri copii din oferta buy4baby.ro fiind extrem de utila in prevenirea incidentelor nedorite.

Protectii pentru muchiile si colturile dulapurilor

protectie dulapuri copii
protectie dulapuri copii

Din categoria protectiilor pentru mobilier, poti apela la o serie de produse cu rol esential in limitarea accesului copiilor la obiectele casnice periculoase. Totodata, prin montarea protectiilor, poti elimina si riscul de a se lovi de muchiile ascutite ale mobilierului din perimetrul casei. Statisticile efectuate in randul parintilor au aratat ca accidentarile suferite de copii sunt in majoritatea cazurilor provocate de loviturile ce au loc la contactul cu muchiile sau ramele dulapurilor.

In perioada in care acestia capata o oarecare stabilitate in miscare sau atunci cand pornesc voiniceste la picior, posibilitatea de a cadea si a se lovi de mobilierul din casa este evidenta. Tocmai de aceea, montarea benzilor groase de protectie de dulapuri pentru copii, pentru muchii si margini, precum si a protectiilor tridimensionale din silicon reprezinta o masura cu eficienta maxima pentru siguranta celor mai mici membri din familie.

Monteaza o protectie de dulapuri pentru copii si scapa de grija sertarelor

Pe langa colturi si muchii, dulapurile mai prezinta si alte pericole. Sertarele si usile sunt elemente ce pot declansa lacrimi in randul copiilor, perturband linistea casei. Aceste componente ce alcatuiesc dulapurile functioneaza uneori asemenea unor capcane, ce pot prinde manutele fragile, cauzand lovituri si vanatai. Nici obiectele depozitate in interiorul acestora nu sunt lipsite de riscuri. Imagineaza-ti ce s-ar putea intampla daca micutul tau ar deschide un sertar cu medicamente, ace, bolduri, scule si unelte sau substante chimice utilizate la curatenia si igienizarea locuintei!

Cu un set de sigurante flexibile, fixe sau ajustabile poti bloca accesul copiilor la sertarele si usitele dulapurilor sau la alte zone cu potential periculos pentru copii. Daca te preocupa siguranta copilului tau si esti in cautarea unor produse care sa il tina departe de anumite articole casnice, atunci seturile de protectie de dulapuri pentru copii, cu sisteme de blocare a sertarelor si usilor sunt solutia perfecta. Acestea sunt potrivite pentru nevoile celor mici, se monteaza foarte usor si nu afecteaza suprafata mobilierului.

Demonteaza-le rapid atunci cand nu mai sunt necesare

Desi tu vei putea debloca rapid aceste incuietori, pentru copil va fi imposibil acest lucru. Mai mult decat atat, dupa ce copiii cresc si nu mai este nevoie de aceste protectii, le poti demonta cu usurinta si fara a lasa urme. Atunci cand doresti indepartarea protectiei este recomandata incalzirea zonei pentru un interval de 1-2 minute, cu uscatorul, pana cand adezivul incepe sa se desprinda.

In sertare, cei mici pot gasi diverse obiecte periculoase, precum cutite, furculite sau medicamente, din acest motiv este foarte important sa te asiguri ca ele nu vor ajunge in mainile ghemotocului tau. Foloseste sistemele de protectie dulapuri copii si astfel vei reduce riscul incidentelor nedorite.