Nu exista doar fotbal si tenis: iata cele mai neobisnuite variante de pariuri sportive!

pariuri sportive

Atunci cand vine vorba de pariuri sportive, majoritatea jucatorilor prefera sa mizeze pe sporturile si competitiile pe care le cunosc cel mai bine. Exista insa si o categorie aparte de pariori, care aleg provocari exotice si, de multe ori, tocmai datorita acestora obtin castiguri de-a dreptul spectaculoase.

Iata unele dintre cele mai neobisnuite variante pe care ti le pune la dispozitie casa de pariuri Get’s Bet, alaturi de cele clasice, pe fotbal, tenis, handbal sau baschet!

Speedway – motociclete fara frana, pe teren alunecos

Speedway este unul dintre cele mai spectaculoase si imprevizibile dintre sporturile cu motor care se bucura de succes si audienta in ultimii ani. Un grup de 4 pana la 6 motociclisti se intrec pe o pista ovala, pe care evolueaza in sensul invers acelor de ceasornic, la fel ca atletii la o cursa de viteza pe stadion.

Motocicletele au o singura viteza si nu sunt dotate cu frane, iar pista este de pamant, sist sau pietricele. Pe zonele drepte ale traseului se ating viteze de peste 100 de kilometri pe ora, iar accidentele spectaculoase si rasturnarile frecvente de situatie sunt la ordinea zilei.

Datorita spectacolului garantat, acest sport are tot mai multi fani si printre iubitorii de pariuri sportive. In oferta Get’s Bet exista numeroase modalitati de a paria pe diferite competitii din cadrul acestui sport, indiferent daca ele implica sportivi individuali, curse pe echipe sau pe tari. Cele mai cunoscute competitii sunt Speedway Grand Prix, Speedway of Nations si SGB Premiership.

Fotbal australian – o combinatie de fotbal si rugby, pe teren de cricket!

O alta provocare pentru iubitorii de pariuri sportive este reprezentata de fotbalul australian. Este un sport care, la prima vedere, poate fi extrem de derutant pentru un spectator european. Dar, odata ce i-ai inteles regulile, ajungi sa apreciezi nu doar puterea si viteza de care dau dovada jucatorii, ci si strategiile complexe puse la cale de antrenori.

Unele dintre regulile din acest sport amintesc de fotbalul european, cunoscut si indragit de toti suporterii din Romania. Alte reguli se aseamana mai mult cu cele din rugby si, pentru ca totul sa devina si mai complex, meciurile nu au loc pe un teren dreptunghiular, asa cum se intampla la cele doua sporturi amintite, ci pe unul de forma ovala, de regula un teren de cricket modificat!

Pasionatii de pariuri sportive au la indemana mai multe variante de a miza pe acest sport in care se infrunta doua echipe de cate 18 jucatori. Se poate paria pe echipa castigatoare, dar si pe numarul total de puncte din meci, pe castigatoarea unei competitii sau pe echipa care nu va obtine nicio victorie.

Dincolo de sport: pariurile speciale!

Cele mai importante case de pariuri, printre care si Get’s Bet, nu se marginesc sa iti puna la dispozitie pariuri sportive. De o tot mai mare popularitate se bucura categoria pariurilor speciale, care aduc in prim-plan evenimente din viata politica sau de interes general, precum Premiile Oscar, concursul muzical Eurovision ori alegerea tarii gazda pentru urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice.

De exemplu, poti sa incerci sa castigi bani pariind pe tara castigatoare a concursului Eurovision, desfasurat in mai 2021. Cele mai bune cote le au Malta si Suedia, dar oricand este posibila o surpriza. Daca vei miza pe un outsider, precum Spania, Romania sau Grecia, poti ajunge sa castigi o suma de peste o suta de ori mai mare decat cea investita!

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO