Masaj erotic, un cadou special!

Este luna cadourilor! Iar mulți susțin că este și luna femeilor! Însă, imediat după Ziua femeilor este și Ziua Bărbatului sau mai exact 9 martie- 44 de pahare! Și tocmai de aceea m-am gândit că, ce ar fi dacă în acest an, în schimbul unui spectacol minunat de streptease masculin primit de 8 martie, eu aș oferi iubitului un masaj erotic Artemis!?
Nu singur, ci împreună!Dar alături de fete profesioniste. Consider că este ceva nou și în plus mai condimentăm și relația. Și în plus am citit despre salonul de masaj erotic din București și am deplină încredere. Fetele sunt alese după cele mai înalte standarde și sunt respectate toate regulile igienico-sanitare.La angajare fetele fac toate analizele medicale. Cât despre senzația de plăcere oferită, reprezentanții garantează satisfacție totală! Maseuzele sunt atent selectate, fiind foarte frumoase și senzuale. Este pus accentul pe profesionalism și confidențialitate. Fetele sunt discrete iar când vine vorba despre meseria lor, cel mai important este satisfacția totală a clientului. Maseuzele Artemis vă garantează o relaxare totală.
Cât despre prețuri,eu spun că sunt acceptabile. În plus reprezentanții salonului oferă și oferte promoționale. Iată câteva dintre ele: De reținut este faptul că fiecare ofertă are inclus mini-bar gratis: whiskey, vodka, vin și băuturi răcoritoare.
• Un masaj erotic topless (200 RON) • Un masaj erotic nud (250 RON) • Un masaj erotic cu sampanie (300 RON) • Un masajul erotic cu 2 maseuze (350 RON) • Un masaj erotic cu 3 maseuze (450 RON) • Un masaj pentru cuplu (350 RON); sau și mai bine, 2 maseuze pentru amândoi (450 RON) • Masaj la hotel (300 RON sau 350 RON în funcție de locația hotelului) • Dacă vrei mai mult, 2 maseuze pot veni la tine la hotel (450 RON) • Masaj pentru cupluri la hotel cu o maseuză (450 RON) • Masaj pentru cupluri la hotel cu 2 maseuze (600 RON)
Iar pentru cei care nu știu, masajul erotic are și foarte multe beneficii. În primul rând reprezintă o modalitate minunată de relaxare, deconectare și explorarea unor plăceri nebănuite alături de partener sau poate reprezenta pur și simplu o experiență de neuitat. De asemenea, aceste beneficii ale masajului erotic au fost recunoscute și de medicina mainstream, tehnicile fiind cunoscute și în cadrul terapiilor sexuale. Obiectul în astfel de situații fiind creșterea libidoului, controlarea erecției penttru a preveni ejacularea prematură și de a îmbunătăți per total viața sexuală.
În timpul masajului erotic sunt trezite simțurile întregului corp bazându-se pe folosirea unui timp îndelungat a contactului vizual și atingeri pentru a spori intimitatea.Astfel se crează o legătură constientă între beneficiar și receptor. Se topește iluzia de separere și creează impresia de contopire a celor doi parteneri.
Eu sunt convinsă că va reprezenta o experiență de neuitat. În plus, o surpriză plăcută !
Iar dacă și voi sunteți fără prejudecăți puteți încerca. Mai mult, salonul Artemis face și angajări. Trebuie să ai un aspect fizic plăcut, să ai o oarecare experiență în masaj, să fii comunicativă, să cunoști o limbă străină și să fii punctuală. Pachetul salarial este foarte atractiv. Pentru toate aceste detalii cel mai bine este să vizitați site-ul lor.