Lenjeriile de pat 100 bumbac

Niciodata nu m-am gandit ca e o adevarata loterie atunci cand vine vorba de a cumpara lenjerii de pat 100. Nu stiam ca sunt o gramada de site-uri de unde sa le comanzi, ca sunt atatea categorii posibile si tot felul de modele pentru fiecare in parte. Am citit pe forumuri sa vad care sunt magazinele pe care sa le evit si care sunt cele mai populare si asa am ajuns la CasaNewConcept. 

Cautam doua lenjerii ca sa le inlocuiesc pe cele vechi pentru ca vremea lor a apus de mult, eu doar le-am prelungit agonia, poate mai mult decat trebuia. Am vrut lenjerii din bumbac pentru ca acesta mi se pare un material grozav, arata bine, se intretine usor, dar e si ieftin. Cred ca am vazut cateva zeci daca nu chiar sute de modele la Casa New Concept si a durat ceva timp pana sa ma hotarasc, insa sunt pe deplin multumit de decizia luata.

Cu prima ocazie am sa atasez si cateva poze cu lenjeriile care mi se pare ca arata fix ca pe site. Chiar nu ma asteptam pentru ca am cumparat de atatea ori lenjerii de pat si niciodata nu mi se parea ca sunt ca in poze. De aceasta data am ramas placut surprins, iar acesta e principalul motiv pentru care si scriu aceasta recenzie care sper sa fie de folos si altora. Altii m-au ajutat pe mine prin review-urile lor, asa ca e timpul sa intorc favoarea. 

Am ales niste modele simple care sa fie versatile si sa se potriveasca in orice context. Recomand tuturor sa aleaga bumbacul pentru ca e un material foarte, foarte bun. Absoarbe umezeala, lucru ideal pentru cine transpira in cursul noptii pentru ca nu se trezeste leoarca. Referitor la intretinere nimeni nu trebuie sa isi faca griji pentru ca exista cateva reguli simple, usor de respectat, eu nu am avut nicio bataie de cap din acest punct de vedere.

Bineinteles, si preturile sunt foarte bune, acesta fiind poate un avantaj pe care nu ai cum sa il treci cu vederea. Am vazut ca sunt propuse si fel si fel de oferte, inclusiv pentru lenjerii de pat 100 la 100 din bumbac, dar eu nu am apucat inca sa profit. Preturile mi se par mult mai mici decat cele practicate in magazine si clar nu am niciun motiv sa mai pierd timpul in randul acestora cand online imi e mult mai simplu.

Personal am avut parte de o experienta pozitiva la CasaNewConcept, semn ca se poate si altfel, nu cu produse fake, de o slaba calitate, preturi mari si multe minciuni. Daca va doriti o lenjerie de pat de calitate, aveti toate sansele sa o gasiti aici.