Încălțăminte de vară

Advertoriale & Stuff 16 Jun 14
Zilele trecute s-au înregistrat primele temperaturi ridicate, iar vara își revendică cu siguranță drepturile. Odată cu gradele în plus și closet-ul meu cerea anumite schimbări. Am renunțat ușor la bluzițele cu mânecă lungă și am trecut la maieuțe și tricouri cât mai colorate. Ei bine, dacă în cazul hainuțelor n-am întâmpinat nicio problemă, la capitolul încălțăminte lucrurile au stat diferit.
Adidași, teniși, pantofi cu șiret sau fără, cu toc sau fără… toate vrute și nevrute în pantofarul meu dar mai puțin sandale și încălțăminte de vară. Așa că m-am înarmat cu răbdare și am plecat în căutarea unor sandale de zi. Am găsit unele albe, joase… perfecte pentru rutina de zi cu zi. Suficient de elegante pentru a le asorta stilului meu vestimentar elegant și suficient de comode pentru a face față activităților mele zilnice. Pentru a le găsi pe acestea a fost suficient să dau un search pe internet după sandale online dama. Norocul mi-a surâs și am dat de site-ul Matar unde am găsit încălțăminte pentru toate gusturile. Deși a fost nevoie de un research riguros pentru a mă decide asupra unui produs, prețul și calitatea produselor oferite de acest site m-au ajutat să-mi aleg perechea potrivită de sandale.
Trebuie să recunosc, oferta lor de 2+1 gratis m-a convins că intru în căutarea și celei de-a doua perechi de sandale, mai ales că se apropia un eveniment la care aveam nevoie neapărat de o pereche de sandale aurii. Nu a fost nevoie de prea mult timp irosit în fața calculatorului căci am găsit perechea ideală de sandale aurii care să se asorteze rochiei mele de seară neagră. Am selectat mărimea dorită a modelului ales și am dat trimitere spre coș. Sunt sigură că am făcut alegerea potrivită. Imediat după mi-am ales și cea de-a treia pereche sandale care a fost gratis. Divin!
Ceea ce mi s-a părut într-adevăr genial la site-ul acesta, după calitatea și prețul produselor oferite, este indicația pe care o are fiecare produs în descrierea acestuia. Pe lângă detaliile de ordin tehnic ( preț, mărime dorită, cantitate, calitate, material de fabricație) se găsește și un sfat referitor la circumstanțele în care poți să porți acea încălțăminte.
În ceea ce privește taxa transport: 15 lei – în toată țara, inclusiv în București. Transportul se face prin curier rapid în toate localitățile din România în 24 ore (maxim 48 ore) de la confirmarea comenzii. Iar comenzile plasate până la ora 16:00 se livrează în ziua următoare!
Ce pot spune, eu sunt mulțumită și recomand cu încredere acest site! Shopping plăcut, dragelor!