Pregateste-ti armele impotriva virusurilor si bacteriilor! Foloseste un aparat de dezinfectat cu abur!

aparat de dezinfectat

Pentru a fi sigur ca sanatatea ta si a celor din jur nu este pusa in pericol, este foarte important ca spatiul in care traiesti si iti desfasori activitatea sa fie curatat in profunzime, pentru a evita dezvoltarea coloniilor nedorite de microorganisme. Solutii pentru dezinfectarea suprafetelor exista, insa nu toate sunt si foarte eficiente, sanatoase pentru oameni sau prietenoase cu mediul inconjurator.

In schimb, poti utiliza un aparat de dezinfectat de la Polti construit pe baza beneficiilor aduse de folosirea aburului in curatenie. Avantajul unui astfel de echipament este dat tocmai de faptul ca vei inlocui substantele chimice periculoase cu abur adus la temperaturi ridicate.

Acesta poate distruge pana la 99,99% dintre bacterii si virusuri, lucru care ii garanteaza eficienta absoluta. Dispozitivul elimina complet petele si biofilmele, fara a lasa urme reziduale de substante chimice.

Aburul adus la temperatura inalta, de pana la 180° C asigura o putere de curatare infailibila. Totodata, acesta elimina depozitele de murdarie si biofilme si permite o reconditionare excelenta a suprafetelor. Aburul poate ajunge cu usurinta chiar si in cele mai inaccesibile colturi, astfel incat aparatul sa asigure curatenia si dezinfectarea oricarei zone a incaperii vizate.

aparat de dezinfectat

Cum functioneaza?

Daca esti interesat de modul in care functioneaza acest aparat de dezinfectat, trebuie sa stii ca procesul este chiar simplu de inteles. Dispozitivul produce vapori la temperaturi ridicate care sunt, de fapt, molecule de dimensiuni foarte mici capabile sa patrunda in profunzime, in porii suprafetelor, de unde se elimina grasimea si murdaria.

Totodata, temperatura crescuta este responsabila pentru distrugerea tuturor microorganismelor daunatoare sanatatii, precum bacterii, microbi, virusuri, mucegai, fungi sau acarieni. Eficienta metodei de curatare a aburului este recomandata, publicata si a suferit numeroase verificari in laboratoare, inainte de a fi propusa ca metoda de dezinfectare.

Simplitate si viteza

Efectul aburului permite dezinfectarea suprafetelor intr-o singura utilizare. Capacitatea unui astfel de aparat de dezinfectat ajuta la economisirea timpului si la cresterea simplitatii procesului de curatare a incaperilor.

Metoda de dezinfectare prin intermediul aburului este, de asemenea, eficienta pentru reducerea timpului alocat pentru acest proces. Astfel, timpul poate fi impartit in mod egal si altor activitati, iar sarcinile vor fi mult mai bine alocate pe parcursul zilei.

Metoda economica si prietenoasa cu mediul inconjurator

Dispozitivele cu abur nu necesita utilizarea detergentului sau a produselor de dezinfectat. Acest lucru iti permite sa economisesti bani, pentru ca nu mai este nevoie sa achizitionezi substante pentru curatare si intretinere. Consumul de apa este, de asemenea, mult redus.

Metoda de curatare si dezinfectare prin intermediul aburului corespunde tuturor cerintelor moderne, pentru ocrotirea mediului inconjurator. In primul rand, folosirea aburului elimina necesitatea utilizarii substantelor chimice si reduce consumul de apa. In al doilea rand, acest tip de aparat de dezinfectat nu este raspunzator pentru emisiile poluante. Asadar, este o metoda 100% ecologica.

Metoda de curatare a incaperilor cu ajutorul unui aparat de dezinfectat cu abur este, fara doar si poate, metoda viitorului. Datorita capacitatii sale de a elimina aproape in intregime microorganismele de pe suprafete, un astfel de dispozitiv este tot ceea ce ai nevoie pentru a te asigura ca sanatatea ta si a celor dragi nu este pusa in pericol.