Expoziție de vehicule istorice

Dacă ești pasionat de mașini retro, nu trebuie să pierzi evenimentul organizat duminică, 18 mai.
Astfel, Retromobil Club România organizează expoziția Antebellum în cadrul căreia vor fi expuse vehicule istorice fabricate înainte de 1945. Evenimentul va avea loc duminică, 18 mai, între orele 10:00-12:00, în Parcul Carol. În avanpremieră, ediția a Xa a Antebellum va fi prefațată de o expoziție organizată cu o seară înainte (sâmbătă, 17 mai), în colaborare cu Fundația Löwendal în cadrul manifestării ”Noaptea Muzeelor”.
Expoziția Antebellum – duminică, 18 mai
Antebellum a ajuns la cea de-a X-a ediție organizată de Retromobil Club România. La evenimentul din Parcul Carol vor participa 25 de automobile și motociclete, astfel că vizitatorii vor putea admira modele fabricate de mărci astăzi dispărute, precum Aero, Wanderer, NSU, Hanomag, Nash, Plymouth.
”Modelele automobilelor, ce vor fi expuse în cadrul celei de-a X-a ediții Antebellum, sunt unice și sunt adevărate piese de colecție de care vizitatorii sunt foarte interesați de fiecare dată când avem ocazia să le expunem. Totodată, suntem încântați că Retromobil Club România participă pentru prima oară la Noaptea Muzeelor și suntem siguri că mașinile expuse în capitală vor atrage iubitorii de cultură, istorie și știință ce vor cutreiera străzile Bucureștiului sâmbătă seară.”, a declarat Bogdan Coconoiu, Președintele Retromobil Club România.
Antebellum @Noaptea Muzeelor – sâmbătă, 17 mai
Evenimentul va fi prefațat de o expoziție organizată în cadrul manifestării ”Noaptea Muzeelor”, în colaborare cu Fundația Löwendal. Astfel, sâmbătă, 17 mai, în intervalul 18:00 – 02:00, vor fi expuse 5 automobile în curtea fundației situată în Piața Gheorghe Catacuzino din capitală.
Ediția anterioară a expoziției Antebellum a avut loc anul trecut, la Mall Vitan, printre mașinile cu parfum interbelic fiind expuse și mărci existente și astăzi precum Ford, Fiat, Skoda sau Chevrolet.