Există oare brazi artificiali perfecți de Black Friday?

brazi artificiali black friday

Să cauți ore în șir după un brazi artificiali sau brazi de Crăciun ideali? Este bine știut faptul că, de fapt, bradul perfect există doar în filme. Nimeni nu poate garanta perfecțiunea unui brad de revistă, dar ne putem apropia de acest concept. Online găsim o gamă variată de brazi artificiali de Crăciun, menită să satisfacă fiecare dorință și nevoie a acestora.

Avantajul ecologic al brazilor artificiali

De ce să alegi un brad natural când acest lucru înseamnă automat să taie un copac pentru a te bucura de el doar câteva săptămâni, după care să îl arunci de gunoi. De ce să faci acest lucru când unui brad îi trebuie mai mult de 10 ani ca să crească și să ajungă în formă ideală pentru ceea ce noi numim brad de Crăciun.

Poți opta oricând pentru un brad artificial, care poate fi folosit până la 10 ani dacă este păstrat corect și întreținut cum trebuie. Așadar, atunci când te gândești la ce variantă ar fi cea mai potrivită când vine vorba de bradul de Crăciun, ia serios în calcul varianta de brazi artificiali, deoarece acest lucru poate salva extrem de mulți brazi naturali.

Curățenia

Pe lângă faptul că atunci când alegi un brad artificial, în locul unui brad natural, faci o faptă bună și protejezi mediul, pomul artificial vine cu avantajele sale. Printre avantajele alegerii unui brad artificial în locul unuia natural, includem și factorul curățenia.

Adică în momentul în care optam pentru un brad natural suntem pregătiți să ne asumăm și faptul că nu la mult timp după ce aduci un brad natural în casă și acesta ia contact cu căldura, acele lui încep să cadă.

Bradul natural este extrem de sensibil la atingere, acest lucru face că la nici o zi după ce l-am adus acasă, fie că ne atingem accidental de el, fie că vrem să îl deplasăm chiar și extrem de puțin, această o să înceapă să lase ace peste tot.

Și cred că nimeni nu își dorește să stea zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi să adune acele de brad ce au rămas un covor. Această dezordine poate fi extrem de ușoare evitată, doar optând pentru un pom artificial. Deoarece la bradul artificial nu există riscul ca aceasta să își piardă acele, implicit dispare și curățenia făcută mai mult decât este nevoie.

Prețul mai convenabil

Costurile unui brad artificial de black friday sunt mult mai scăzute, comparativ cu cele ale unui brad natural, sau chiar ale unui brad natural în ghiveci, la care se pricepe cost de transport suplimentar și cerințe de depozitare speciale.

brad artificial black friday

Iar pentru bradul artificial nu este nevoie de nici una dintre toate aceste metode de costisitoare, atât transport, cât și de întreținere. Pentru că un brad artificial vine pe piese, după trecerea Sărbătorilor de iarnă acesta poate fi extrem de ușor demontat și așezat în cutii care nu ocupă foarte mult spațiu și pot fi așezate oriunde fără să existe riscul deteriorării, ca bradul să fie din nou gata de utilizare anul următor, și mulți alți ani după aceea.

Brazi artificiali de Black Friday

După toate aceste argumente ce au fost prezente, ne dăm seama că un brad artificial, comparativ cu unul natural, este mai curat, mai ușor de transportat și depozitat, este prieten cu mediul și nu provoacă alergii sau alte reacții adverse neplăcute.

Deci putem achiziționa fie acum fie de black friday un brad artificial și să ne bucurăm foarte mulți ani, împreună cu toată familia de el, deoarece brazii artificiali sunt special concepuți încât să reziste o perioadă destul de mare de timp până la 10 ani.