Elemente esențiale de care aveți nevoie când mergeti pe munte

Când alpinismul este absolut esențial ca rucsacul dvs. să nu fie cântărit cu obiecte de care nu aveți cu adevărat nevoie și să aveți toate articolele esențiale de care aveți nevoie pentru o călătorie de alpinism de succes și sigură. Am enumerat aceste elemente esențiale mai jos:

  1. Rucsac

Evident, aveți nevoie de un rucsac, dar alegerea dvs. de rucsac nu trebuie luată cu ușurință. Trebuie să vă asigurați că alegeți unul care să poată transporta toate obiectele esențiale și, de asemenea, să fie confortabil de transportat.

  1. Îmbrăcăminte și încălțăminte

Nu este doar esențial să purtați îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru urcarea pe care o întreprindeți, ci și să luați îmbrăcăminte suplimentară atunci când vremea se schimbă și aveți nevoie de izolație. Gasiti pe site-ul seiza bocanci de drumetie

  1. Echipament de navigație

Atunci când alpinismul ar trebui să aveți o hartă completă a zonei și o busolă și, în mod esențial, ar trebui să știți cum să le utilizați înainte de a întreprinde orice expediție majoră de alpinism.

  1. Trusa de prim ajutor

O trusă de prim ajutor este absolut esențială în caz de urgență, dar ar trebui să aveți, de asemenea, cel puțin o pregătire de bază de prim ajutor în prealabil.

  1. Iluminare

O lanternă mică și / sau un far pot fi foarte utile când cade noaptea sau dacă trebuie să găsești o persoană dispărută în grupul tău.

  1. Mâncare și apă

Hrana și apa sunt în mod evident o necesitate, dar trebuie să vă amintiți să luați provizii suplimentare decât credeți că aveți nevoie. Întotdeauna vor exista momente în care ai puțină energie și trebuie să consumi carbohidrați și zahăr în plus și vei avea nevoie întotdeauna de apă în plus.

  1. Meciuri

Este o idee bună să luați câteva meciuri cu dvs. (în mod ideal, impermeabile) pentru momentul în care trebuie să începeți un incendiu.

  1. Protecție solară

Ochelari de soare, o pălărie și protecție solară cu factor ridicat ar trebui, de asemenea, luate pentru a vă proteja de soare. Chiar și în condiții foarte reci, soarele vă poate arde pielea.

  1. Trusă de reparare și instrumente

Aproape întotdeauna vor exista momente într-o călătorie când trebuie să efectuați reparații, așa că luați câteva instrumente utile, cum ar fi un cuțit elvețian și o bandă adezivă.

  1. Urgențe

În cele din urmă, trebuie să fiți întotdeauna pregătiți pentru orice situație de urgență, astfel încât ar trebui să aveți o formă de adăpost de urgență și un mod de apelare a ajutorului (cum ar fi un telefon mobil sau un radio bidirecțional) în cazul în care aveți probleme.