Economisiți bani cumpărând rochia potrivită

Rochiile sunt o investiție grozavă, deoarece pot fi purtate la atât de multe ocazii diferite. Dacă se alege o rochie clasică și se asortează cu accesoriile potrivite, o rochie poate fi purtată la o seară de lux, la o cină lejeră, la o activitate semi-formală, la birou profesional sau chiar la cumpărături, cea mai bună modalitate de a economisi bani. atunci când cumpărați o rochie, este important să căutați o rochie care poate fi flexibilă. Flexibil înseamnă măgulitor, clasic, culoarea potrivită, țesătura și stilul potrivit. Acest articol se va concentra pe acele aspecte ale cumpărării unei rochii pe care sa o poti purta la diferite ocazii.

 

O rochie măgulitoare ar trebui să fie flexibilă în ceea ce privește adăugarea de accesorii, precum și potrivirea corectă. Cumpără o rochie prea mare și se va lăsa de pe umeri și va arăta neprofesională și dezordonată. În plus, o rochie prea larga va arăta neîngrijită cu anumite curele sau blazere. O rochie este perfecta atunci când se potrivește corect. Corsetul trebuie să se potrivească perfect, dar nu strâns. Dacă există un mic spațiu între nasturi, rochia nu se potrivește corect. Lungimea ar trebui să fie așa cum își propune rochia. Fustele în linie A sunt cele mai măgulitoare, dar fustele circulare sunt și ele foarte măgulitoare. Rochiile tip teacă sunt cele mai măgulitoare pentru femeile mici sau slabe, cu toate acestea, vor fi măgulitoare și pentru femeile de mărime un pic mai mare.

 

O rochie clasică înseamnă în mod specific nu la modă, dar la modă poate fi totuși clasică. Un stil clasic ar fi oricare dintre următoarele: fustă cu nasturi, a-line cu mâneci scurte; rochie teaca cu maneci scurte; toate stilurile anterioare de rochii cu fuste până la genunchi. Nasturii unei rochii clasice sunt mici și de culoare simplă sau din pânză care se potrivește cu rochia. Nasturii mari, podoabe, podoabe și umeri nu fac parte din stilurile clasice. Cu excepția cazului în care sunteți cu umeri foarte mici, nu ar trebui să fie incluse și umeri. Tampoanele de umăr pot ajuta un umăr subdezvoltat, dar ca parte a unui stil de modă, este considerată o tendință.

 

Alegerile de culoare pentru o rochie care va dura toate anotimpurile și care este confortabilă atât la locul de muncă, la diverse ocazii sau la intalniri sociale ar include; crem, fildeș, negru, bleumarin și gri. Fiecare dintre aceste culori sunt culorile de bază care funcționează perfect iarna, primăvara, vara și toamna. Evitați alburile și pastelurile, deoarece sunt funcționale doar primăvara și vara, deși ocazional pot fi purtate în toamnă. Pentru a obține cel mai bun aspect a unei rochii, cel mai bine este ca rochia să fie de culoare neutra pentru a nu atrage atenția dacă este purtată de mai multe ori în aceeași săptămână.

 

Pentru stil și țesătură, stai departe de tendințe și rămâi cu poliesteri, raion, mătase și lână pestă. Țesăturile de bază, cum ar fi acelea, vor fi flexibile pe tot parcursul anului. Rochiile cu croiala uni sunt cele mai bune optiuni de purtat cu numeroase accesorii. Evită tendințele și în ceea ce privește stilul și țesăturile.

 

Curelele, eșarfele, bijuteriile din aur sau argint, broșele, ceasurile, pălăriile și sacourile pot accesoriza o rochie suficient de mult încât, amestecând și asortând cu o rochie simplă, o femeie poate să poarte rochia de până la 3 ori într-o săptămână. https://elisha.ro/ iti creaza rochia asa cum iti doresti.