De ce sa optezi pentru tablouri motivationale in spatiile de birouri

Daca in ziua de astazi foarte multi angajatorii isi fac griji in mare parte in ceea ce priveste cresterea productivitatii angajatilor sai, si prin urmare cresterea profitului pe care compania il va inregistra in anul respectiv, mai sunt si angajatori care stiu ca un angajat fericit si stimulat va lucra mai cu spor si va veni cu placere la serviciu.

Sunt foarte multe modalitati prin care poti mentine starea de bine a angajatilor tai, de la oferirea de bonusuri in functie de performanta sau in diverse perioade ale anului, de la reducerea timpului petrecut la birou, pana la organizarea de team buildinguri sau petreceri tematice cu rolul de a-I aduce mai aproape de tine, de a-I cunoaste si bineinteles de a afla ceea ce ii nemultumeste, problemele pe care le intampina intr-o zi de munca, materialele de care au nevoie si asa mai departe. Bineinteles ca la mentinerea starii de bine si a unui echilibru mental, dar si fizic, contribuie si modul in care este amenajat intregul spatiu de birouri. Prin urmare, nu ar strica sa te asiguri ca le oferi angajatilor tai, pe langa beneficiile de care vorbeam mai departe, si un spatiu de lucru, sanatos, dar si creativ. Daca esti o companie mica, si nu iti permiti inca angajarea unui designer de interior si nici investirea in noi birouri, in vopsea si mochete noi, atunci incearca sa le aduci zambetele pe buze prin pozitionarea de tablouri canvas motivationale in spatiul lor de lucru.

La weframe.ro ai foarte multe modele din care poti alege, toate diferite intre ele si care se pot plia si integra perfect in toate domeniile de activitate, de la sali de fitness la contabilitate, IT si multe multe alte.

Uneori angajatii se simt neapreciati, astfel ca nu ar fi rau sa le amintesti zilnic… si asta fara sa scoti nici un cuvant, cat de minunati sunt printr-un simplu tablou cu cateva cuvinte extraordinare. Spre exemplu: un tablou cu mesajul “I`m not here to be average I`m here to be awesome!” le poate aduce un zambet pe buze angajatilor tale si le poate aminti cat de importati sunt pentru tine si, bineinteles, cat de extraordinari sunt.

Bineinteles, ca poti opta si pentru alte tipuri de tablouri, de la tablouri cu abstracte, orase, copii, harti, picturi si asa mai departe. La weframe.ro vei gasi o multime de variante, la preturi foarte bune si de o calitate extraordinara.

Alege sa investesti si in starea de bine a angajatilor tai, caci pana la urma ai nevoie de ele pentru a iti desfasura in conditii bune activitatea si pentru a aduce pana la urma un nivel crescut de satisfactie si multumire si pe zambetul clientilor tai. Cu cat le arati clientilor tai ca ii apreciezi si esti multumit de modul in care in acestia isi fac treaba, cu atat mai mult vei creste nivelul companiei, vei impresiona clientii tai si bineinteles, vei creste profitul. Toata lumea e fericita cand lucrurile merg bine.