De-ale zilei

Odată cu terminarea anul întâi de master a sosit mult așteptata vacanță. Tot anul trecut mi-am zis că vara aceasta o să fie nemaipomenită pentru că nu mă așteaptă niciun examen. De astea m-am ocupat vara trecută: licență, permis, admitere master. Ce pot spune, this summer its all about freedom. Ei bine, mi-am tot repetat asta în primele două săptămâni dar plictiseala a intervenit și m-a contrazis cu desăvârșire. Așa că mi-am luat laptop-ul în primire și am tot ”survolat” pe internet poate-poate găsesc ceva interesant de citit.
Și cum a avut destulă răbdare la căutare, am dat peste site-ul Idealistul.eu. Trebuie să recunosc, url-ul link-ului m-a captat din prima, eu fiind o idealistă convinsă, de altfel. M-am bucurat să descopăr că nu numai numele era de mare ispravă ci și conținutul site-ului. M-am oprit asupra categoriilor și mi-am dat seama că am ce citi. Site-ul tratează articole din domeniile pe care eu le găsesc cu adevărat interesante: curiozități și informații despre animale, sănătate și alimentație, reguli și norme, tehnologie chiar și dezvoltare personală și sex. Voi știați că există o muscă pe nume Țețe care este letală? Eu nu, până să citesc acest site. Dar că lăptișorul de matcă combate oboseala? Gata cu cafeaua, e timpul lăptișorului de matcă să înfrângă oboseala.
Așa că dacă sunteți în căutarea unei lecturi interesante și bine documentate puteți intra și dumneavoastră pe site-ul respectiv. După cum spuneam mai sus, site-ul este structurat în categorii bine definite care te ajută să ajungi rapid la informațiile care te interesează cu adevărat. Nu trebuie să mai petreci ore în șir căutând informații despre un subiect întrebându-te dacă ceea ce citești este adevărat sau corect, e de ajuns să dai căutare pe banda de search disponibilă în partea de sus a site-ului. Așa că, fie că te interesează sfaturi de beauty, alimentație sau sex, răspunsul îl găsești pe același site: Idealistul.eu.
Pentru mine deja este un obicei să urmăresc cele mai recente articole pentru a fi la curent cu toate noutățile postate pe acest site. De exemplu, astăzi m-am delectat cu subiecte precum:
Cele mai periculoase animale din lume
Lumea virtuala din ziua de astazi
Ce trebuie sa stii despre pesti
Invata sa treci peste relatiile esuate!
Portretul soacrei ideale
Pentru a-mi fi mai ușor am salvat site-ul în bookark-ul motorului de căutare și este la o distanță de un click atunci când vreau să-l accesez, ceea ce se întâmplă aproape zilnic. Tu ce părere ai?