Cursurile de programare pentru incepatori, debutul unei cariere de succes!

In timp ce miliarde de oameni folosesc zilnic internetul si zeci de aplicatii care le usureaza viata, tot mai multe persoane inteleg importanta programarii. Cunostintele in acest domeniu vor fi tot mai utile, odata ce deja au fost facuti primii pasi pentru dezvoltarea inteligentei artificiale, care devine realitate.

In contextul in care tehnologia este parte integranta a vietii, urmarea unor cursuri programare incepatori e evident o ipoteza care merita luata in considerare, dar oare reprezinta una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua pentru cariera si viata proprie? Programarea este o solutie, dar important este sa alegi modul de invatare adaptat stilului si personalitatii tale. Un astfel de program este mentoratul WellCode, fondat de Petru Trimbitas dupa modelul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii.

Mentoratul WellCode pareri comparativ cu clasicele cursuri de programare pentru incepatori

Programarea reprezinta procesul de creare a unor seturi de instructiuni pe care un computer sau o masina le pot urma, astfel incat sa realizeze diferite sarcini sau sa rezolve probleme. Instructiunile necesare sunt scrise intr-unul dintre limbajele de programare existente, precum PHP, JavaScript, Python etc.

Initierea in acest domeniu complex si fascinant, aflat intr-o dezvoltare fara precedent, iti poate aduce numeroase beneficii, dupa cum urmeaza:

oportunitati de angajare in diverse domenii, deoarece toate institutiile si companiile din diferite sectoare de activitate trec printr-un proces accelerat de digitalizare. Datorita dezvoltarii fara precedent a tehnologiei, nevoia de programatori se afla in continua crestere, iar aceasta tendinta se va pastra pe termen lung. In plus, caile pe care le poti alege sunt multiple, precum cele de analist de date, dezvoltator de software sau specialist in securitate informatica,

posibilitatea de a dezvolta proiecte personale. Cunostintele dobandite in cadrul mentoratului fondat de Petru Trimbitas iti permit sa iti exprimi creativitatea si in acelasi timp sa castigi bani prin dezvoltarea de site-uri web, aplicatii mobile sau jocuri. Spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru incepatori, in cadrul acestui program vei avea posibilitatea de a pune intrebari si a primi raspunsuri, pe scurt a te bucura de o comunicare bidirectionala mentor – utilizator ;

posibilitatea de a construi o cariera internationala, care nu este limitata la posibilitatile existente actualmente pe piata romaneasca a muncii. Programatorii lucreaza frecvent in cadrul unor echipe internationale, ceea ce le ofera oportunitatea de a interactiona si de a invata de la specialisti din diferite culturi. Exista si numeroase comunitati active, online si offline, ai caror membri isi impartasesc reciproc cunostinte si experiente. Astfel de entuziasti ai tehnologiei ajung ulterior sa fie angajati si sa faca performanta in unele dintre cele mai puternice companii din lume;

iti aduci contributia personala la inovatie, ajutand la dezvoltarea unor tehnologii si produse care schimba in bine, de la o zi la alta, viata a milioane si milioane de oameni;

dezvoltare personala, care te ajuta sa ramai mereu actualizat intr-o lume a tehnologiei cu un ritm de evolutie de-a dreptul ametitor. In contrast cu participarea la cursuri de programare pentru incepatori, mentoratul reprezinta doar inceputul unui proces de invatare continua, in care vei beneficia de sustinere totala, atat profesional, cat si la nivel personal. Pe masura ce te adaptezi la schimbarile permanente, iti dezvolti abilitatile de rezolvare a problemelor, deoarece mereu trebuie sa gasesti noi solutii.

Echipa WellCode te poate ajuta sa inveti programare si sa obtii un job bine platit in domeniu. Poti sa incepi de la zero, fara sa fie nevoie ca, in prima etapa, sa renunti la jobul actual. Vei lucra si vei progresa in propriul tau ritm, pana cand vei considera ca ai facut suficiente progrese pentru a deveni programator.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si descopera diferentele dintre programul fondat de Petru Trimbitas si clasicele cursuri de programare pentru incepatori. Ofera-ti sansa de a progresa pe plan profesional si, totodata, personal in domeniul cu cea mai rapida dezvoltare din societatea actuala!