Cum se calculeaza pretul final al unui transport de mobila?

transport mobila

Daca vrei sa faci o relocare, probabil stii deja faptul ca aceasta activitate necesita timp. Drept urmare, s-ar putea dovedi dificil sa duci lucrurile la capat. Distanta mare si lipsa vehiculelor specializate reprezinta obstacole pe care trebuie sa le iei in calcul, mai ales atunci cand trebuie efectuata o relocare internationala. Din acelasi motiv, cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma specializata in transport mobila, asa cum este Volsped.ro. Iata la ce oferte sa te astepti!

Cum este calculat pretul final?
Acest proces are loc in mod automat, fiind adaptat la nevoile personale ale fiecarui client. Calculul final implica numarul de kilometri, greutatea produselor si costurile pentru angajati. Toate aceste variabile sunt extrem de precise, in asa fel incat sa nu fie nimic lasat deoparte. Imediat dupa ce transmiti datele necesare, oferta de pret iti este expediata pe email. Ulterior, nu mai apar alte costuri.

Serviciul de relatii cu clientii iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari si a te ajuta sa intelegi ce pasi ai de facut in continuare. De asemenea, toate informatiile sunt livrate in scris, pentru a le putea avea in permanenta. Cat despre statutul comenzii de transport mobila, acesta poate fi urmarit pe tot parcursul livrarii, pana cand se ajunge la destinatia dorita.

Cum obtii estimarea?
Estimarea de pret se face pe baza oraselor de plecare si de sosire, fiind luate in calcul toate obiectele pe care iti doresti sa le muti. Poti solicita detalii suplimentare telefonic la numarul 0740 029 300 sau prin email. O alta posibilitate prin care sa iei legatura cu o firma de transport mobila este prin formularul de contact de pe pagina specifica sau sa mergi direct la birou.

In cazul in care iti doresti sa efectuezi o programare, este recomandat ca aceasta sa aiba loc cu cel putin doua saptamani inainte de perioadele de weekend, inceputul si sfarsitul lunii sau in perioadele dinaintea sarbatorilor. In situatia in care nu te afli intr-o asemenea perioada, programarea se poate face intr-o saptamana.

Cat de pregatit este personalul?
Angajatii se ocupa atat de dezasamblarea bunurilor, cat si de impachetarea acestora. Se asigura descarcarea si incarcarea in autoutilitare sau camioane de mare tonaj, precum si pozitionarea obiectelor la destinatie conform cerintelor solicitate. Inainte de a fi expediata masina, se calculeaza volumul din peste 6000 de produse din baza de date.

In functie de rezultat si de parcarile disponibile in apropiere, se alege apoi solutia potrivita. Masinile de transport mobila pot avea intre 13 mc si 96 mc, fiind monitorizate in permanenta prin sistemul Track GPS. Acestea dispun de conditii speciale de depozitare, existand spatii pentru obiectele fragile sau cele care prezinta o valoare deosebita.

Cum se efectueaza transporturile internationale?
Transporturile in Europa se fac cu autoutilitare sau camioane de pana la 22 de tone. Acestea vin insotite de o asigurare, cu o valoare de pana la 100.000€. Pe langa asta, sunt utilizate folii stretch, banda adeziva, folii cu bule si alte materiale textile standard pentru protectie. Exista diverse promotii sau reduceri ocazionale, pe care le gasesti in oferta de pe pagina principala.

Confidentialitatea datelor ramane in siguranta, astfel ca toate fisele imprimate cu care se prezinta echipa de transport mobila sunt apoi distruse si nu includ numele complet, numarul de telefon adresa de email sau adresa de descarcare.