Cum îți poți alege rochia de mireasă | edenbride.ro

Găsirea rochiei perfecte poate fi o sarcină descurajantă. La urmă urmei, probabil că nu ai încercat niciodată una și este cea mai scumpă ținută pe care o vor cumpăra majoritatea femeilor, așa că cumpărăturile pentru o rochie de mireasă pot fi stresante. De asemenea, s-ar putea să te simți ca și cum ai învăța o nouă limbă – tul, linie A, evazeuri, organza, body și multe altele. Ca să nu mai spun că tot mai multe mirese poartă două rochii, una pentru ceremonie și cealaltă pentru petrecerea de seară, care pot îngreuna cumpărarea. Indiferent de buget, stil personal sau interval de timp, aceste sfaturi de cumpărare unei rochii de mireasă te vor ajuta cu siguranță să găsesti rochia visurilor tale.

Caută ceea ce îți doreșți

Pentru a crea o arhivă vizuală a rochiilor tale preferate, răsfoiește magazinul online de nunți, explorează și vezi ce poartă miresele celebre. Atunci caută un lucru în comun – sunt într-adevăr toate ornamentate, dantelate sau voluminoase? Este adevărat că toți își arată spatele? Adu ideile tale și elementele comune ale unora dintre modelele tale preferate la prima întâlnire. Consultanții de mireasă îți vor spune că văd deseori cum femeile își iau o idee preconcepută despre ce rochie își doresc, o poartă și apoi se îndrăgostesc de ceva complet diferit, la care nu s-au gândit.

Când cauți în multitudinea de rochii de mireasă prințesă, păstrează-ți mintea deschisă. S-ar putea să dai peste o ținută despre care nu ți-ai dat seama că este ținuta de vis. Mărimea de mireasă este atunci când rochia ta este probabil să fie cu una sau două mărimi mai mare decât cea pe care o porți în mod normal. Oricât de înfricoșător ar părea să devină, amintește-ți că numai tu și consilierul tău veți ști numărul exact.

Înainte de a începe să cumperi îmbrăcăminte, este cazul să decizi dacă îți doreșți o nuntă ocazională pe tema unei petreceri în grădină sau o ocazie formală, romantică. Când cauți o rochie, ține cont de locul și tema. Ultimul lucru pe care îl doresți este ca rochia ta să nu se potrivească cu stilul general de nuntă. Nu vrei să pierzi timpul într-un magazin care nu vinde rochiile tale preferate sau care are un serviciu slab pentru clienți, așa că fă-ți temele înainte de a aranja întâlniri. Nu îți petrece timpul într-un magazin care nu are stilul, designerul sau gama de prețuri pe care o cauți.