Copacul vieții, un pandantiv deosebit | Ilisio.ro

Accesoriile le găsim peste tot într-o ținută. Ca ținuta să fie una inedită, fiecare femeie va încerca să eclipseze cu ceva. Un accesoriu realizat din pietre semiprețioase  va fi perfect pentru că va aduce un plus de culoare ținutei și va reuși să o facă specială. Un astfel de accesoriu nu ar trebui să lipsească din multitudinea de accesorii pe care le deți. Trebuie să îți alegi bijuteriile care să îți aducă energie pozitivă, armonie, putere și echilibru ca să poți să îți menții starea de bine pe tot parcursul zilei.

Copacul vieții simbolizează rădăcinile profunde și legăturile în creștere a familiei, dar și echilibrul și armonia care există între membrii familie. Acest accesoriu ne prezintă cum ramurile se intersectează și oferă adăpost celorlalte vietăți, cum copacii se împletesc și cu rădăcinile altor plante. Așa ar trebuie să fie și omul, o persoană bună și caldă care să poată oferi întotdeauna un sfat bun și o privire caldă  și primitoare care vor fi mereu apreciate. Celții antici credeau că zeitățile lor se foloseau de copaci pentru a facilita comunicarea între oameni și spirite, dar și cu alte forme de viață pentru că adesea trunchiul copacului era văzut ca un conector între cer, pământ și iad.

Copacul renaște  datorită capacității de a vărsa frunzele vechi la sfârșit de toamna, de a petrece iarna în somn și fără frunze, și de a răsări frunze noi odată cu sosirea primăverii, el renaște prin toți acești pași. Așa au apărut diferite interpretări despre copacul vieții, dar cele mai evidente elemente rămân. Un copac înfloritor, plin de culori vii și cu o rădăcină puternică regăsită în interiorul unui cerc.

Alegerea unei bijuterii deosebite

O bijuterie trebuie să te inspire, să îți transmită energie pozivită și să îți schimbe starea de spirit in bine. O bijuterie care să te facă să te simți specială este realizată din piatră naturală alături de copacul vieții. Acesta va fi un accesoriu de care nu vei mai vrea să te despărți pentru că îți va evidenția ținuta dar vei primi și foarte multe complimente datorită culorilor vii pe care le deține. Sunt bijuterii de care te vei folosi și pe care le ve îndrăgi foarte repede. Ele se fac foarte ușor remarcate și energiile pe care le transmit te vor ajuta să ai o atitudine mult mai pozitivă și plăcută pentru cei din jur. Copacul vieții este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din setul de bijuterii al fiecărei femei.