Cheama firma de curatenie si cand te intorci din oras totul va fi gata!

Ne place sa avem curatenie in case, dar trebuie sa recunoastem ca este greu sa faci singur/singura ordine intr-un apartament cu 3-4 camere, cu bucatarie, doua bai, hol si balcon. Nu este deloc usor sa iei toata casa la mana!

Daca locuiesti intr-o vila cu etaj, lucrurile se complica.

Trebuie sa faci curat in doua-trei apartamente. Sa faci curatenie domiciliu inseamna:

-sa inghii praf, fiindca dai cu matura pe pereti, dai cu aspiratorul, stergi mobila de praf cu o carpa moale. Dupa ce faci curat luna in casa, se impune sa faci neaparat o baie.

Poti evita inhalarea prafului si a scamelor, solicitand servicii curatenie Bucuresti firmei care de 10 ani conduce in topul celor mai buni furnizori de servicii de curatenie din oras.

-sa ridici mobila, covoarele, care sunt grele si sa te resimti dupa aceea. O firma de curatenie care vine cu mai multi angajati te scuteste de tot acest efort supraomenesc.

-sa te duci in oras si sa cumperi substantele necesare, fiindca exista consumabile pentru cada si chiuvete, pentru gresie si faianta, pentru sticla si pardoseala.

-sa muncesti doua-trei zile din greu, sa ai curat in toata casa, in timp ce daca soliciti servicii curatenie domiciliu unei firme cu o experienta de 10 ani, cu aparatura performanta si consumabile eco, totul se rezolva in cel mult 3 ore.

-sa chemi alti mesteri sa iti repara tencuiala, sa astupe gaurile inestetice din pereti, sa repare usile sau geamurile, sa iti monteze o oglinda sau un raft. Oamenii acestia nu vin cand ai nevoie de ei, ci cand gasesc timp liber in programul lor. In schimb, Helppy.ro aduce si vopselele in cazul in care doresti sa vopsesti o masa si scaunele care s-au decolorat de soare.

In echipa de la firma prezentata mai sus, care asigura curatenia la domiciliu in Bucuresti, gasesti si un zugrav si un mester priceput la toate si operatori de curatenie excelent pregatiti.

Pui toate detaliile la punct, ii astepti, le dai casa in primire dupa ce le-ai spus exact la telefon sau in formularul online ce au de facut si dispari in oras 2-3 ore. Pacat ca nu sunt cinematografele deschise in mall, ca ai putea sa vezi un film, cat in casa ta se face curat!

La intoarcere vei intra intr-o locuinta perfect curata si vei fi incurajat sa verifici cum s-a lucrat. Mai usor decat asa nu se poate!

Sa presupunem ca ai avut casa plina de musafiri si pe canapele, pe covor si pe gresie sunt urme de la crema de ciocolata si pete de vin!

Peste tot vase nespalate, firimituri, o mizerie de nedescris si nu stii ce sa strangi mai intai.

Asa este dupa chefuri si nu trebuie sa fii suparat, fiindca toate acestea dispar in cateva zeci de minute. Helppy.ro dispune de aparate si echipamente care curata perfect si tapiteria si datorita experientei folosesc detergenti care fac sa dispara toate petele din casa.

Preturile sunt rezonabile si trebuie sa te gandesti sa iti menajezi corpul, fiindca sanatatea este cel mai de pret bun pe care il  detii.

Nu mai ridica de dulapuri, nu mai impinge singura paturile grele, ci programeaza echipa de la firma Helppy.ro sa faca ordine, in timp ce iesi cu fetele la o sesiune de cumparaturi in mall!