Care sunt „orele de varf“ in traficul din Capitala? Informatii de la o firma de masini de inchiriat din Bucuresti!

Cele mai bune informatii despre traficul din capitala Romaniei le au reprezentantii unei firme care ofera masini de inchiriat Bucuresti. Prin natura activitatii, ei cunosc in amanunt nu numai caracteristicile diferitelor modele sau tot ceea ce tine de legislatia rutiera, ci si detalii legate de trasee si de circulatie.

In acest fel, reusesc sa livreze cu promptitudine automobilele solicitate de clienti prin telefon sau online. De asemenea, informatiile complete pe care le detin le permit sa asigure fara probleme un transfer spre si dinspre aeroport.

Care sunt orele de varf in traficul din Capitala?

Studii efectuate la nivel mondial au indicat faptul ca Bucurestiul este unul dintre cele mai aglomerate orase din aceasta zona geografica, fiind depasit doar de Istanbul. In schimb, in capitala Romaniei se circula mai greu decat in alte metropole europene recunoscute ca fiind foarte aglomerate, precum Atena, Cracovia, Edinburgh sau Dublin.

Totusi, situatia nu este identica la orice ora din zi si din noapte, ci se disting cateva intervale in care traficul chiar reprezinta un cosmar. Este vorba despre momentele zilei in care cei mai multi angajati merg la serviciu si apoi se intorc acasa.

Firmele care ofera masini de inchiriat in Bucuresti, cum este focusrent.ro, au constatat ca dimineata se circula bine pana in jurul orei 7:00, dupa care aglomeratia atinge cote maxime aproximativ doua ore. Apoi, intre 9:00 si 9:30, circulatia se desfasoara cu tot mai multa usurinta.

Dupa-amiaza, aglomeratia nu este la fel de mare ca dimineata, deoarece nu toti angajatii termina programul in acelasi timp. In plus, elevii pleaca acasa mai devreme. Totusi, se constata faptul ca cel mai greu se circula aproximativ incepand cu ora 16:00 si pana spre ora 19:00.

Daca ai posibilitatea de a alege orele la care sa te deplasezi la volanul unei masini de inchiriat in Bucuresti, ideal este sa o faci cu aproximativ doua ore inainte sau dupa pranz, precum si dimineata foarte devreme ori seara tarziu.

masini de inchiriat

Avantajele oferite de folosirea unei masini de inchiriat Bucuresti

Alegerea acestei variante nu te scuteste neaparat de problemele din trafic, insa iti ofera numeroase avantaje, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

• spre deosebire de cazul in care conduci o masina personala, nu trebuie sa iti faci probleme si sa pierzi timp cu schimbul cauciucurilor in functie de sezon, cu inlocuirea bateriei sau cu completarea ori schimbarea uleiului de motor, a lichidului de frana sau a antigelului;

• nici reviziile tehnice nu reprezinta o problema, deoarece acestea sunt efectuate, bineinteles, de firma care ofera masini de inchiriat in Bucuresti. In plus, fiecare automobil este supus unei revizii serioase, inainte de a fi oferit clientilor. De altfel, niciodata nu sunt inchiriate autoturisme cu o vechime mai mare de 5 ani;

• toate taxele si asigurarile auto, precum RCA, CASCO sau rovinieta, sunt incluse in pret;

• in cazul putin probabil al unei avarii, vehiculul este inlocuit rapid si gratuit;

• ai posibilitatea de a alege exact modelul preferat ori de care ai nevoie pentru deplasarea pe care urmeaza sa o faci. Sunt disponibile masini din clasele Economy, Luxury, SUV si 4×4 sau chiar microbuze de 8+1 locuri.

Daca apelezi la o companie care ofera masini de inchiriat Bucuresti, vei merge cu mai multa incredere prin oras sau in afara acestuia, chiar si daca esti nevoit sa te deplasezi la orele de varf!