Avantajele și dezavantajele portalurilor de vanzari online

Anunțurile gratuite sunt un instrument puternic pentru promovarea afacerii dvs sa pentru a vinde ceva rapid. Puteți posta anunțuri gratuite despre tot ceea ce poate genera venituri – începând cu proprietăți de vânzare, continuând cu articole pentru copii și bebeluși, terminând cu studiouri de înregistrare și repetiții. Dar, ca orice lucru din lume, anunțurile gratuite au atât puncte de vedere pozitive, cât și negative.

 

Avantajele anunțurilor gratuite:

 

Gratuit – Anunțurile online gratuite oferă șansa reală de a vă promova afacerea și acest lucru este foarte favorabil pentru bugetul dvs. restrâns.

Direcționarea către piață – În general, acestea sunt aranjate în categorii care la rândul lor sunt alcătuite din subcategorii. De exemplu, o categorie ar putea fi Casa și grădina, care este secționată în: încălțăminte, bagaje, haine și accesorii pentru bărbați, ceasuri și bijuterii, pisici, câini etc. Această structură îi ajută pe oameni să găsească mai ușor produsul sau serviciul specific pe care îl caută.

Ușor de scris – Nu au nevoie de atât de mult timp pentru a fi creați, ca un roman de exemplu, de fapt în jur de 20 de minute. Tot ceea ce contează sunt cuvintele încorporate în continutul anunțului dvs. gratuit; creați un titlu impresionant și un corp captivant.

Fotografii – Puteți atașa o fotografie interesantă lângă postările dvs. Este bine cunoscut faptul că o imagine valorează o mie de cuvinte, prin urmare, impactul anunțurilor gratuite este intensificat prin această opțiune fermecătoare.

Ușor de urmărit – Majoritatea site-urilor gratuite de anunțuri vă arată câteva statistici privind performanța postării dvs. Astfel puteți analiza corelația dintre oferta dvs., numărul de vizite și achiziții.

Concurență – Puteți fi liderul dintre concurenții dvs. postând anunțuri gratuite excelente. Mulți dintre concurenții dvs. din viața reală consideră că anunțurile online gratuite sunt o pierdere de timp, de aceea ar trebui să primiți mai multă publicitate pentru bunurile și serviciile dvs. prin intermediul acestora.

Răspunsuri rapide – Prin instrumentalitatea anunțurilor gratuite, puteți găsi într-o săptămână angajatul sau cumpărătorul perfect.

Dezavantaje:

 

Spațiu limitat – Deoarece spațiul este limitat, trebuie să menționați unde cititorul poate afla mai multe detalii despre articolele și serviciile dvs.

Dispariția postării – De obicei, o pagină are multe oferte concurente într-o anumită secțiune. Prin urmare, există o probabilitate ca anunțul dvs. clasat să se piardă în rândul celorlalți.

Locație – Este vorba despre locația postărilor dvs. O locație excelentă va atrage atenția oamenilor și invers.

Pentru o afisarea privilegiata exista metode de promovare a anunturilor dvs, acestea aparand intotdeauna in fata altor anunturi ! Va recomandam sa incercati www.ivu.ro