Asigura protectia spatiilor de activitate cu un aparat de dezinfectat!

aparat de dezinfectat

Cu scopul de a-ti proteja sanatatea, dar si a celor din jur, este important ca spatiile in care iti desfasori activitatea sa fie mereu curate si igienizate. Insa, uneori, acest lucru poate fi dificil, iar solutiile pentru dezinfectare nu sunt toate eficiente sau sigure pentru oameni si mediul inconjurator.

De aceea, iti propunem cea mai buna solutie de pastrare a curateniei si igienei in orice spatiu: un aparat de dezinfectat de la www.polti.ro, ideal pentru inlaturarea pericolelor si riscurilor de contaminare biologica. Pe scurt, acesta foloseste aburul la temperaturi ridicate in locul substantelor chimice, fapt care aduce multiple avantaje.

Cum functioneaza un astfel de dispozitiv?

Principiul este foarte simplu! Aparatul produce vapori la temperaturi ridicate, care patrund in profunzimea suprafetelor, distrugand microorganismele si eliminand in acelasi timp murdaria. Aburul poate atinge temperaturi de pana la 180°C, un prag suficient pentru a distruge majoritatea pericolelor de natura biologica.

Totodata, aburul poate patrunde cu usurinta si in zonele greu accesibile, precum in colturile camerelor sau in spatele caloriferelor, garantand astfel o igienizare completa a spatiului!

Temperaturile ridicate au un efect biocid asupra majoritatii microorganismelor. In aceasta categorie intra bacteriile, microbii, virusurile, dar si mucegaiul sau fungii (ciupercile). Un aparat de dezinfectat Polti garanteaza eliminarea rapida a acestor microorganisme, precum si a biofilmelor care se formeaza pe suprafete si care pot deveni un mediu de cultura pentru bacterii. Eficienta curateniei si dezinfectarii cu ajutorul aburului este sprijinta de numeroase teste de laborator, care ii confirma beneficiile in lupta cu bacteriile si microbii, dar si cu virusurile precum COVID-19 sau H1N1.

Ce avantaje ofera?

In primul rand, principiul de functionare este foarte simplu, astfel ca oricine poate folosi un astfel de aparat. In al doilea rand, acest proces este foarte rapid, virusurile fiind complet inactivate chiar si la cateva secunde de expunere la aburul fierbinte. Mai mult, aceasta metoda este sigura si practica, nefiind nevoie de a intra in contact cu suprafetele potential contaminate, deoarece pulverizarea se face de la distanta.

Nu in ultimul rand, datorita faptului ca nu foloseste substante chimice periculoase, un aparat de dezinfectat poate fi folosit atat in prezenta oamenilor, cat si a copiilor sau a animalelor de companie. Acest detaliu poate fi la indemana pentru spatiile cu un flux mare de persoane, care nu pot inchide de fiecare data cand trebuie facuta o dezinfectare.

Un dispozitiv de curatat marca Polti dispune de o capacitate impresionanta de a produce aburi, lucru care se traduce printr-o fiabilitate crescuta si un volum masiv de vapori produsi. Prin urmare, metoda de dezinfectare prin intermediul aburului este recomandata pentru reducerea timpului alocat acestei operatiuni. Astfel, un aparat de acest tip participa activ la planificarea si organizarea sarcinilor zilnice, in cazul spatiilor de lucru.

Metoda de dezinfectare 100% ecologica

Intrucat nu necesita folosirea detergentilor sau a substantelor chimice puternice, aparatul de dezinfectat nu este doar economic, ci si o solutie ecologica, ce ajuta la pastrarea intacta a mediului inconjurator. Principalul “combustibil” al aparatului este apa de la robinet, care este apoi transformata in aburi la temperaturi ridicate.

Asadar, incearca si tu un aparat de dezinfectat de la Polti si convinge-te de avantaje! Asigura protectia sanatatii tale si a celor dragi si foloseste aceasta metoda de preventie impotriva riscurilor de contaminare biologica!