Antica Studio iti explica de ce este bine sa mergi la masaj si cat de des ar trebui sa faci asta?

antica studio

In Romania, comparativ cu alte state din europa, masajul este privit ca un servicu de lux la care oamenii apeleaza atunci cand vor sa se recompenseze. Ar trebui sa schimbi aceasta mentalitate si sa privesti masajul ca pe o activitate absolut normala pe care o practici pentru un cor sanatos. Specialistii de la Antica Studio iti recomanda sa apelezi la masaj minim o data pe saptaman cu scopul de a scapa de stes si pentru a te energiza.

Dupa o saptaman de lucru, masajul de relaxare este cea mai buna metoda prin care poti sa scapi de tot ce inseamna tensiune acumulata in organism. Tinand cont de beneficiile masajului se vor stabili si numarul de sedinte necesare. Sunt si specialisti care recomanda masajul de 2 sau de 3 ori pe saptamana pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Acest lucru este valabil in special in cazul masajului anticelulitic, care trebuie sa fie realizat minim de 2 sau 3 ori pe saptamana iar dupa o anumita perioada, de o luna de obicei se trece la masaj doar o data pe saptamana.

Pentru masajul de hidratare se recomanda o frecventa de 1-2 pe luna astfel incat sa se mentina pielea catifelata si stralucitoare. Pentru detoxifiere se aplica 4-5 sedinte lunat astfel incat efectele sa fie vizibile.

Nu exista nicio regula scrisa care sa specifice de cate ori ar trebui sa mergi la masaj, insa daca vei consulta lista de preturi salon Antica, pentru masaj vei descoperi ca este foarte ieftin sa mergi des la sesiuni de masaj. Spre exemplu, atunci cand simti un disconfort al saptelui sau al bratelor vei fi tentat sa apelezi la masaj si este indreptatit sa faci asta deoarece masajul este cea mai buna solutie pentru a scapa de dureri, avand efecte mult mai bune decat analgezicele.

De asemenea, este recomandat sa introduci masajul in rutina ta zilnica pentru a trata anumite probleme medicale de fiecare data cand este nevoie. Regularitatea cu care este facut masajul tine de persoana si de tipul acestuia. Tu esti singura persoana care decide de cate ori pe saptamana sau pe luna corpul are nevoie de masaj pentru recuperare.

Masajul joaca un rol foarte important in mentinerea unui stil de viata sanatos si este considerat un ajutor pentru organism si nu un simplu mijloc de rasfat. Este recomandat sa mergi la un salon de infrumusetare pentru masaj ori de cate ori simti nevoia si sa gasesti un terapeut cu care sa rezonezi.

La Antica Studio, specialistii in masaj au o pregatire intensa in acest domeniu si stiu exact de ce ai nevoie pentru a obtine rezultatele pe care le doresti in cel mai scurt timp. In plus, vor sti cum sa iti recomande numarul de sedinte pe care trebuie sa le practici pe luna astfel incat rezultatele obtinute sa fie cu siguranta unele rapide si eficiente. Pentru un organism sanatos recomandam masajul minim o data pe saptamana.

Detalii de contact:

Antica Hair Studio

Strada Popa Savu, nr.77, Apt. 1, int. 01

Sector 1, Reper: MONOLIT Square Offices

Bucuresti 011432

Telefon: 0766 277 276

Programari: anticastudio.ro

Localizeaza pe harta: Directions Antica Hair Studio