Alege siguranta cutiilor de carton!

Ipack.ro este un magazin romanesc care ofera o gama vasta de cutii transport si cutii transport sticle de calitate foarte mare, la preturi avantajoase. De ce se comercializeaza aceste cutii? Cutiile de transport sticle sunt folosite cel mai mult de cramale care doresc sa isi comercializeze vinul catre magazine si clienti privati. In timpul transportului, sticlele pot fi sparte sau murdarite, iar aceste cutii transport previn orice urma de uzura si impiedica spargerea sticlelor.

Cartonul folosit la fabricarea acestor cutii este ondualt, un tip de carton rezistent si folosit de foarte mult timp in industria transporturilor.

Cutiile ondulate sunt mai puternice decat cutiile de carton obisnuite. Actioneaza ca o perna stabila pentru orice produs in timpul transportului si manipularii. Dimensiunea cartonului ondulat poate varia in functie de dimensiune si grosime. Cartonul ondulat este conceput pentru a mentine umezeala si bacteriile departe de produsele din interior, acest lucru este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste la perioade lungi de transport.

Cutiile de carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine optiuni de ambalare. Nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea cutiilor. In afara de asta, cartonul ondulat este destul de usor de reciclat.

Materialul de ambalare ondulat poate fi personalizat pentru a va ajuta cu branding-ul companiei si constientizarea marcii. Branding-ul personalizat este o modalitate excelenta de a va impresiona clientii, deoarece arata mai profesionist si inseamna afaceri. Puteti alege, de asemenea, sa le dati cutiilor o nota personala, care este obligata sa castige loialitatea clientilor si sa ii faca sa revina pentru mai mult.

Cartonul ondulat este format din 70-100% material reciclat, ceea ce il face unul dintre cele mai ecologice materiale de ambalare verzi disponibile. Cutiile ondulate sunt, de asemenea, destul de usor de reciclat, refacut si aruncat, deoarece majoritatea producatorilor de carton ondulat nu folosesc inalbitori sau coloranti.

Daca se intampla sa fabricati sau sa transportati produse grele, atunci probabil ca nu doriti sa mariti greutatea si costul de transport al produselor cu ambalaje grele. De aceea, cartonul ondulat este avantajos, deoarece este puternic si usor. Fiind usor, il face, de asemenea, foarte convenabil pentru cumparatori, mai ales daca nu i se aplica taxe suplimentare pentru expediere, fara a fi nevoie sa compromita siguranta produselor.

Ambalajul din carton ondulat este unul dintre cele mai reciclate materiale de pe planeta. Cutiile pot fi, de asemenea, pliate si impachetate pentru reutilizare atunci cand este necesar.

Cutiile ondulate pot fi fabricate intr-o mare varietate de dimensiuni si pot fi simple, duble sau chiar triple cu pereti pentru mai multa protectie. Cutiile ondulate pot fi folosite pentru ambalarea multor produse diferite, facandu-le una dintre cele mai flexibile optiuni de ambalare de pe piata astazi.

Ipack.ro este magazinul sugerat pentru toti cei care au nevoie de cutii transport sticle, dar si cutii de transport specializat, transport pizza sau cutii rezistente pentru a depozita diferite obiecte si materiale. Ipack te ajuta sa transporti in siguranta toate produsele fragile, fara sa poluezi mediul!