Acum este „momentul de glorie” al unui dozator de apa. Iata de ce!

Sezonul estival si-a intrat deja in drepturi si, chiar daca intreaga tara este inca „brazdata” de furtuni cu tunete si fulgere, temperaturile din termometre urca deja spre valori apropiate de 30 de grade Celsius. In aceste conditii, un dozator de apa isi traieste „momentul de glorie”, mai ales ca, in Romania, in special cei din generatia tanara, activa din punct de vedere profesional, nu prea se mai hidrateaza corespunzator. Acest lucru se intampla atat din cauza stresului si a lipsei timpului, cat si a preferintelor pentru alte bauturi, spre exemplu sucurile carbogazoase, cele asa-zis „naturale”, dar si berea sau alte tipuri de alcool.

dozator apa

Insa, pe perioada verii, cand atmosfera poate deveni irespirabila, chiar si in prezenta unui aparat de aer conditionat, iar corpul pierde foarte multe lichide prin transpiratie, utilizarea unui dozator de apa, la intervale regulate de timp, este obligatorie. O alta problema in tara noastra, pe langa cea descrisa anterior, este aceea ca apa de la robinet nu poate fi descrisa drept potabila, avand in vedere aspectul, mirosul si gustul sau reprobabile. Tocmai de aceea, trebuie sa apelezi la o companie precum H2On.ro, care iti furnizeaza accesul la o apa de calitate, microbiologic pura.

H2On.ro livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022). Juriul, format din peste 200 de chefi si somelieri de la restaurante cu stele Michelin din intreaga lume, a remarcat „transparenta extraordinara, aroma delicata si senzatia finala placuta” a acestui produs. Prin urmare, vei primi o apa 100% benefica pentru organismul uman, cu un gust bun si care il va hidrata, ajutandu-l sa-si desfasoare procesele interne la parametri optimi.

Mai mult decat atat, compania ofera conditii extrem de avantajoase si atunci cand vine vorba despre obtinerea unui dozator de apa. Astfel, acesta poate fi achizitionat (la preturi de la cateva sute de lei pana la cateva mii de lei), dar poate fi si detinut in comodat, cat timp se comanda un anumit numar de bidoane cu apa lunar. In plus, aceste recipiente de 19litri ofera si un pret redus per litru (de putin peste 1 leu, incomparabil mai mic decat in cazul apei la PET sau sticla). Asadar, vei reusi sa obtii necesarul de apa pentru tine si familia sau colegii tai, fara un efort financiar deosebit.

Nu in ultimul rand, din moment ce H2On livreaza bidoane pentru dozatorul de apa direct la usa ta, asta inseamna ca vei economisi mult timp si vei scapa de greutatea cumparaturilor din supermarket, atat la propriu, cat si la figurat. Revenind la „momentul de glorie” al echipamentului respectiv, probabil ca vara este singurul moment in care acesta reuseste sa „rivalizeze” cu espressor-ul instalat acasa sau la birou (pe care il poti comanda de la aceeasi firma). Fiecare dimineata incepe cu o cafea aburinda, insa, cat timp gradele din termometre se apropie de valori de 35-40 cu plus, nici hidratarea corespunzatoare, cu minimum doi litri pe zi, nu trebuie trecuta cu vederea!